Ieteikumi ceļošanai ar savu mājdzīvnieku

Kas gan var būt labāks par došanos sava sapņu ceļojumā? Ja nu vienīgi ceļojums ar savu četrkājaino draugu. Taču pirms dodies ceļojumā, labāk tomēr uzklausīt dažus lietpratēju padomus, lai sapņu ceļojums ar suni nekļūst par lielāko murgu.

Ņem līdzi pareizos piederumus

Pamatlietas, kas vajadzīgas katrā ceļojumā ar suni ir pavada, gulta, kastīte, pazīstamas vai mīļas rotaļlietas, barība, ūdens, gardumi un zāles. "Ūdens ir kaut kas, kas nekad nevar būt par daudz," stāsta Melisa Halibertone, interneta vietnes BringFido.com dibinātāja, "bieži vien nervozi dzīvnieki nejauši izspļaus savu ūdeni vai pat nolems nedzert visu dienu, bet pēc tam viesnīcā gribēs dzert tik daudz ūdeni cik vien varēs izdzert. Prātīgi ir arī uzrakstīt savu mobila telefona numuru ar lieliem cipariem uz sava suņa siksnas." Ja tavam mīlulim patīk ierausties pie tevis gultā, tad labāk no mājas paņemt līdzi kādu segu no mājas, lai pasargātu viesnīcas palagus. Un, protams, jebkura lieta no mājas tavam mīlulim liks justies tikai labāk.

Nokārto vajadzīgās formalitātes

Pirms dodies ceļā, noteiktie pārliecinies par to, ka tavam mājdzīvniekam ir visi nepieciešamie dokumenti. Drošības pēc labāk arī paņemt līdzi medicīnisko izziņu un vakcināciju kopijas. Jāņem vērā, ka lidojot ar dažādām lidsabiedrībām, prasības var atšķirties, tāpēc par vajadzīgām formalitātēm labāk pārliecināties pirms došanās uz lidostu. Ja dodies uz ārzemēm, pārbaudi, vai valstij nav kādi specifiski noteikumi.

Sagatavo pirmās palīdzības komplektu

Lai kur tu dotos ar savu mājdzīvnieku, vienmēr ir labi sagatavot pirmās palīdzības komplektu jeb aptieciņu. "Ir labi nopirkt iepriekš sagatavotu komplektu ar svarīgākajām lietām – marli, cimdiem, plāksteriem, salvetēm un dezinficējošo līdzekli," stāsta Halibertone, "ieteicams iegadāties arī kādu līdzekli, kas var palīdzēt pret alerģiskām reakcijām."

Izvēlies pareizo viesnīcu

Dodoties ceļojumā ar mājdzīvnieku vajadzētu ne tikai rezervēt istabu viesnīcā, kas ir dzīvniekiem draudzīga, bet arī uzdot viesnīcas darbiniekiem pāris jautājumus. Piemēram, reizēm viesnīcas ierobežo to, kāda izmēri dzīvnieki viesnīca drīkst apmesties, tāpēc pirms došanās ceļojumā, jānoskaidro, vai viesnīcā tavs mīlulis būs aicināts. Kā arī ieteicams ar viesnīcas administrāciju apspriest to, kurā dienas laikā veikt istabas uzkopšanu. Reizēm darbinieki dosies uzkopt istabu tikai tad, kad suns būs ielikts būrī vai pat neatradīsies istabā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.45226693sec.