Padomi kā veiksmīgi izturēt garu pārbraucienu ar bērniem

Ceļojums ģimenes lokā skan aizraujoši un lieliski, tomēr ne vienmēr viss ir tik skaisti un rožaini! Bērni brauciena laikā var kļūt niķīgi, nepaklausīgi un līdz ar to sāk pārbaudīt vecāku pacietību. Tāpēc pieredzējuši ceļotāji, kuri garā ceļā dodas kopā ar bērniem, sniedz padomus, kas var noderēt arī tavā šīs vasaras ģimenes ceļojumā ar automašīnu!

Ceļā dodieties naktī

Kad mazie ceļotāji vēl ir zīdaiņa vecumā, tad iesaka ceļā ar automašīnu doties aptuveni divos naktī. Bet tas gadījumā, ja izdodas līdz mašīnai tikt, nepamodinot mazo bērniņu. Tad pat iespējams, ka līdz brokastu laikam varēsiet mierīgi un netraucēti vadīt automašīnu un koncentrēties ceļam!

Apstājieties un veltiet laiku atpūtai

Ik vienu var padarīt traku padsmit stundu brauciens ar automašīnu – kā bērniem, tā vecākiem ir nepieciešama atpūta! Tāpēc, ja iespējams, apstājieties uz laiku un, ja finanses ļauj, apmetieties uz laiciņu kādā atpūtas namā. Īpaši ieteicams, ja tur ir kāds parks ar šūpolēm vai citām izklaides iespējām bērniem! Kājas, ilgi sēžot, nogurst visiem, tāpēc fiziskas aktivitātes nāks tikai par labu.

Iegādājaties DVD atskaņotāju

DVD atskaņotāji lieti noderēs bērnu izklaidēšanai – uzlieciet viņu iemīļotāko filmu, multfilmu un visticamāk uz kādu laiku varat aizmirst par bļaušanu un mazā ceļotāja īgnumu!

Esot ceļā, nodrošinieties ar uzkodām un dzērieniem

Bērniem ik pa laikam uznāk apetīte un tāpēc nebūsiet priecīgs, ja šādā brīdī nebūs līdzi nekāda našķa, ar ko remdēt izsalkumu! Tāpēc sagatavojies kārtīgi!Turklāt tas var noderēt arī pieaugušajiem. Un noteikti neaizmirstiet par ūdeni vai citiem dzērieniem.

Ieplānojiet pieturas, kur varēs ieiet dušā, nomazgāties

Dodoties garā ceļā, noteikti ieplānojiet pieturas punktus, kur varēsiet noskaloties gan paši, gan bērni. Īpaši vasaras sezonā, kad ārā saule silda un arī mašīnā kļūst pārāk karsti, atvēsinoša duša būs lieliska ideja!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46401sec.