Kā izdevīgāk ceļot vienatnē?

Pasaulei kļūstot atvērtākai, modernākai un drošākai, arvien vairāk cilvēku izvēlas ceļot vienatnē, nevis ilgāku laiku "uzbāzties" saviem draugiem vai otrajām pusītēm, sakot - "gribu taču aizbraukt kaut kur, brauc ar mani". Tomēr, tāpat kā dzīvokļa īre, braukāšana pa Latviju savā automašīnā un citas lietas - ceļošana vairākiem cilvēkiem sanāk tīri fiziski finansiāli izdevīgāk... Kā apiet šo fenomenu un ceļot maksimāli lēti arī vienatnē?

Lūk, lasi pāris padomus:

Ceļojiet ne sezonā

Īpaši tās vietas, kur ir izteikta tūrisma sezona, nesezonas laikā ievērojami samazina savas cenas. Tāpat pavasarī kūrorti varētu būt patīkamāki - jo nav vēl tik liels karstums, kā arī cilvēku pūļi.

Meklējiet piedāvājumus

Atsevišķi kruīzu organizētāji piedāvā atlaides vienatnē ceļojošiem cilvēkiem (īpaši vecāka gada gājuma). Bieži arī vecākos kuģos ir pieejamas plašākas vienvietīgo kajīšu izvēles iespējas. Kompānijas bieži vien atsakās no piemaksām un piedāvā atlaides šāda veida kajītēm - ja vien par tām pajautāsiet, nevis uzreiz maksāsiet par dubultu kajīti vai numuriņu viesnīcā.

Rezervējiet ceļojumus ar speciālistu palīdzību

Ja pašiem ar meklēšanu nekas nesanāca, tad noteikti prasiet palīdzību ceļojumu konsultantiem, uzsverot, ka vēlaties ceļot viens - un kādu piedāvājumu varētu saņemt.

Izvēlieties alternatīvas

Ja viesnīcām pārsvarā ir divvietīgie numuriņi (līdz ar to arī dubulta samaksa), tad hosteļos, airBnb, kā arī dažādos kempingos bieži vien var atrast lētākus piedāvājumus - arī vienam cilvēkam. Protams, vari izmēģināt arī Couchsurfing - tas, ja paveiksies, nemaksās neko!

Iesaistieties organizētā braucienā vieniniekiem

Vienatnē ceļojošiem cilvēkiem tiek organizēti speciāli braucieni, kas ļauj sastapt saderīgus istabas biedrus vai apmeklēt kūrortus, kas piedāvā vienvietīgus apartamentus.

Izmantojiet pēdējā brīža piedāvājumus

Parasti, lai aizpildītu istabas, kūrorti parasti piedāvā izdevīgus piedāvājumus ceļotājiem, kas ceļo vienatnē.

Un pats pēdējais...

Atrodiet jaunus draugus/ceļabiedrus

Pārāk bieži mēs koncentrējamies uz tuvākajiem draugiem un tuviniekiem, kuri, iespējams, nemaz nevēlas ceļot. Tomēr ir ļoti daudzi tādi, kas ir tādā pašā situācijā kā jūs! Vajag tikai piedāvāt, meklēt - un varbūt kāds tavs bijušais klasesbiedrs (jā tas pats, ko neesi redzējis 10 gadus) grib arī doties piedzīvojumā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83755994sec.