Iepazīsti brīnišķīgākos medusmēneša ceļojumu galamērķus

Viena no vasaras krāšņākajām šķautnēm ir svētki, kas to pilda. Gredzenu mīšana ar savu otro pusīti ir viens no skaistākajiem un neaizmirstamākajiem dzīves mirkļiem – izsapņots un mīlestības pildīts, un daudzi izvēlas to svinēt tieši vasarā.

Kad mīlestības svētki ir nosvinēti ģimenes un draugu lokā, nepieciešams arī mirklis jaunajai ģimenei skaistā un neaizmirstamā vientulībā. Vislabāk šo dzīves piedzīvojumi ir baudīt ceļojumā – tuvā vai tālā, eksotiskā vai ierastā, bet galvenais, lai šis piedzīvojums ir brīnišķīgs, neaizmirstams un romantikas spārnos ceļošs. Tūroperators un ceļošanas eksperts “Novatours” iesaka skaistākos medusmēneša ceļojumu galamērķus, kuros romantika strāvos un virmos.  

Itālija

Itālija jau sen ir zināma kā sinonīms vārdam “mīlestība”. Tā šeit mīt ik uz soļa. Īpašs Itālijas nostūris ir gleznainā Apūlija – pašā “zābaka” papēdītī, rotāta ar virkni apburošu pludmaļu un neparastu ciemu. Apūlijas stāsts sākas gleznainajā piejūras pilsētā Bari. Šeit var nozust vecpilsētas augsto mūru ieskautos un akmens flīžu bruģētos labirintos, kas vienmēr maģiski aizvedīs līdz sirds kārotajam, piemēram, pasaulē gardākajam gellato (itāļu saldējums) vai nupat ķertām jūras veltēm. Vai arī var doties uz kādu no mazajiem ciemiem, kas atsauc atmiņā pasaku valstību – ciems, kas sensenos laikos izkalts klintī un to caurvij akmens kāpņu labirinti, bet no tā virsotnes paveras skats pār tāltāliem līdzenumiem – Matera. Vai maģiskais Arbelobello, kur viena pie otras slejas miniatūras baltas mājiņas ar spiciem jumtiem. Lai vai kur dotos, ceļojuma fotogrāfiju albums tiks piepildīts acumirklī, jo katrs nākamais solis tā vien aicina tapt iemūžinātam romantiskā foto.

Vislabāk Itālijas burvību ir baudīt pavasarī vai vasarā.

Grieķija

Grieķijas burvība ir apdziedāta jau senos eposos un leģendās, un kur gan vēl labāk likt pamatus savai turpmākajai jaunajai dzīvei, ja ne visas Rietumu civilizācijas šūpulī? Īpašs šarms piemīt Grieķijas saliņām. Viena no tām šogad ir arī iekļauta pasaules labāko medusmēneša ceļojumu topā (Best Honeymoon Destinations for 2017-18). Tā ir gleznainā Korfu. Sala savu slavu ir iemantojusi pateicoties krāšņajai dabai un lieliskajiem laika apstākļiem, kas šeit valda. Majestātiskie kalni, glāsmainā Jonijas jūra, smilšainā un klinšainā piekraste piešķir salai valdzinošu burvību. Lai arī sala šķiet neliela, tās reljefs

un daba ziemeļos un dienvidos atšķiras. Pateicoties tam, Korfu kopā ar mīļoto var baudīt laisku dzīvi kādā no vairāk nekā 200 kilometru garās piekrastes pludmalēm. Šeit var doties ekspedīcijā uz kādu kalnu virsotni. Šeit var baudīt rāmi romantisku kopā būšanu kādā no mazo, krāšņo pilsētiņu restorāniem. Lai vai ko izvēlētos, viss ir viegli sasniedzams. Ikkatrs salas viesis spēs atrast tieši sev tīkamāko, kas tik ļoti ir svarīgs tieši jaunlaulātajiem, lai viņu atpūta būtu neaizmirstama.  

Vislabāk Grieķijas burvību ir baudīt agrā rudenī.  

Taizeme

Jaunlaulātajiem, kuri savu kopdzīvi jaunajā statusā vēlas uzsākt ļaujoties eksotiskiem piedzīvojumiem, nebūs labāka ceļojuma galamērķa par Taizemi – krāšņa daba, sirsnīgi cilvēki un neaprakstāma atmosfēra – tas viss apburs. Taizemes kontinentālā daļa ir pulsējoša un nerimst pat vēlās nakts stundās. Lai baudītu mierpilnu divvientulību, ir ieteicams kaut uz mirkli nozust kādā no daudzajām paradīzei līdzīgajām saliņām, piemēram, Puketa. Tā īpaši izceļas ar tīro jūru, skaistajām klintīm, koraļļu rifiem un daudzajām pludmalēm. Lielu daļu salas teritorijas veido tropu meži, kas kopā ar ūdenskritumiem, parkiem un kokospalmu plantācijām uzbur nevainojamu atpūtas vietu. Īpaša piedzīvojuma vērti ir terases baseini, kuros ar skatu uz saulrietu, kas pazūd jūras horizontā vai zaļojošā dabas reljefā, ļauties vakarīgai romantikai.

Vislabāk Taizemes burvību ir baudīt laikā, kad pie mums jau valda ziema.  

Vjetnama

Spēcīgas jūtas, starts, maģija, piesaista naudu – numeroloģijā šos visus vārdus simbolizē burts “S”, kas ieslēpts arī krāšņās Vjetnamas kontūrā, tāpēc vien ir vērts ieplānot atpūtu tieši šajā valstī. Ceļojums uz Vjetnamu būs arī ceļojums garšu pasaulē. Tik daudzveidīgu un gardu piedāvājumu citviet ir grūti atrast. Šeit esot, sevī noteikti ir jāmodina bērnības ziņkāri, lai būtu drosme mēģināt, garšot un baudīt visu krāšņo kulinārijas eksotiku. Tāpat arī jāļaujas īpašajam motorolleru dzīves stila ritmam – divatā ar mīļoto, matiem vējā plīvojot un neaizmirstot par nemitīgās signalizēšanas šarmu, ļaujoties pilsētas satiksmei vai dodoties pretim romantiskam saulrietam kādā pludmalē. Ceļojums neatstās vienaldzīgu.

Vislabāk Vjetnamas burvību ir baudīt laikā, kad pie mums jau valda ziema.  

Īpašas atlaides jaunlaulātajiem

Jaunlaulātajiem, kas savas jaunās kopdzīves sākumam vēlas dāvāt ārvalstu mieru, eksotiku un krāšņumu, der ielāgot, ka tūroperators “Novatours” dāvā viņiem īpašas atlaides.

Informāciju par atlaidēm meklē: https://ej.uz/AtlaidesJaunlaulatajiem

Par „Novatours”

„Novatours” ir vadošais tūroperators Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kas nodrošina šodien iegādāto pakalpojumu stabilitāti arī nākotnē. Tūroperators organizē brīvdienu un ekskursiju braucienus ar čarterlidojumiem. „Novatours” garantē kvalitatīvus, uzticamus un drošus ceļojumu risinājumus pat uz vistālākajiem galamērķiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.31476212sec.