10 lietas, kuras jāpaspēj izdarīt līdz šīs vasaras beigām

Vasara jau teju beigusies? "Hotel Jūrmala Spa" iesaka 10 vasarīgas aktivitātes, kuras noteikti vērts izmēģināt vasaras izskaņā, lai ziemā būtu, ko atcerēties!

1. Izmēģini SUP dēli

Pēc nogurdinošas darbadienas izmēģini braucienu ar SUP dēli. Šī nodarbe ļaus vienlaikus atslābināties un nedaudz izkustēties. Dažādu SUP nomu piedāvājumos iespējams atrast arī organizētus braucienus – piemēram, saullēktā vai saulrietā. ŠEIT vari apskatīt dažus no nomas punktiem Jūrmalā.

2. Palutini sevi ar SPA

Saulainās dienās ādai noderēs īpašas rūpes, lai to pabarotu, mīkstinātu un atjaunotu elastību. Gan pirms, gan pēc sauļošanās palutini sevi ar kādu skaistumkopšanas procedūru, piemēram, Samtaino ietīšanu. Plašāku piedāvājumu vari skatīt ŠEIT.

3. Dodies braucienā ar velosipēdu

Aktīvas atpūtas piekritējiem Jūrmalā pieejamas vairākas velo nomas. Sporta kluba apmeklējuma vietā pavadi stundu no rīta svaigā gaisā – baudi braucienu ar velosipēdu un sildošus saules starus!

4. Dodies pārgājienā gar jūras krastu

Pēdējos gados arvien populārāki kļuvuši pārgājieni gar jūras krastu. Ja nav pārliecības par savu fizisko sagatavotību, mērojot ceļu no Kolkas līdz Dubultiem, izmēģini Jūrmalas 7 km garo maršrutu Raiņa un Aspazijas dzīves un mīlestības takās. Vairāk par to lasi ŠEIT.

5. Iznomā elektroskūteri

Elektroskūteri šovasar redzami it visur. Kāds silts vasaras vakars varētu būt kā radīts, lai izmēģinātu šo jauno tendenci, izbraucot ar draugiem nelielā ekskursijā pa iemīļotākajām pilsētas vietām.

6. Pavadi nakti pie jūras kopā ar draugiem

Kad vēl, ja ne vasarā pārnakšņot zem klajas debess? Ja nedaudz jau apnicis ierastais svinību plāns mājās, pavadi svētkus citādi – ar draugiem saules un iemīļotākās mūzikas pavadībā uzklāj krāšņu pikniku pludmalē un nakšņojiet zem zvaigznēm. Skaties to ŠEIT.

7. Apmeklē kādu no Jūrmalas koncertiem

Vasara nedrīkst paiet bez brīvdabas koncerta apmeklējuma. Dzintaru koncertzāle ik gadu pulcē daudz dažādu grupu un mākslinieku, lai katram viesim būtu iespēja atrast savai gaumei atbilstošāko. Līdz vasaras beigām vēl pieejama plaša programma, no kuras izvēlēties.

8. Organizē kino seansu ar draugiem

Nekad neesi bijis brīvdabas kino seansā? Ja tuvākais brīvdabas kino ir pārāk tālu, viss, kas nepieciešams, lai pats to noorganizētu, ir projektors, vienkrāsains audekls un lieliska kompānija. Varbūt tā izvērtīsies par skaistu tradīciju, lai satiktos vasarās ar draugiem.

9. Dodies braucienā ar laivu

Laivu braucieni ļauj palūkoties uz apkārtni no cita skatu punkta. Ja joprojām aktuāls ir jautājums, kā pavadīt korporatīvo pasākumu, laivu brauciens vienmēr būs laba izvēle. ŠEIT vari apskatīt laivu nomas Jūrmalā.

10. Vakars Seaside bārā

Vasara nav iedomājama bez vakara, kad uzvilkt kleitu, augstpapēžu kurpes un baudīt kādu atvēsinošu kokteili. Ja vēl esi virs koku galotnēm ar skatu uz jūru – brīnišķīgs vakars garantēts. Novērtē viesnīcas "Hotel Jūrmala Spa" Seaside bāra elpu aizraujošo skatu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.3661921sec.