Skota ieleja: lieliska iespēja aizbēgt no visa

 

Jau vairāk kā 80 gadus, ceļotāji atpazīst Hilton vārdu kā viesmīlības industrijas mantojumu. Taču ne pārāk populārs ir fakts, ka Hilton nodarbojas ne tikai ar biznesa klases viesu uzņemšanu, bet arī nodrošina lielisku un romantisku iespēju – aizbēgt no visa ikdienišķā, kā arī lielisku vietu, kur rīkot kāzas.

 

Kā labs piemērs kalpo Hilton Santa Krusa (Kalifornija)/ Skota ieleja – viena no kompānijas iespējām piedāvāt maksimāli izmeklētu individuālu apkalpošanu. Dažos vārdos sakot, šī viesnīca lieliski atspoguļo skaistumu un tās apkārtnes garu, kas sajūtams Skota ielejā.

 

Tas, kas Hilton padara unikālu, ir tas, ka viesi var atpūsties arī vienatnē, pilns apkalpošanas serviss, ko var atrast klusajā Skota ielejā ar tās burvīgo dabu, ko ietver mazliet dramatiskāks kontrasts salīdzinoši ar Silikona ieleju.

 

Šīs trīsstāvu ēkas eksterjers līdzinās pilij, kas veidota no akmeņiem un koka. Tā ir tik labi ieslēpusies starp sarkankokiem paugurainā apvidū, ka reiz, pieņemot viesnīcā kādu darbinieku, viņš atzinis, ka iepriekšējos piecus gadus ir strādājis vietā, kas atrodas lejpus ceļam, nedaudz zemākā apvidū, un nekad nebija ievērojis, ka tur atrodas viesnīca. Lūk, to varētu nosaukt par prasmi būt „diskrētam”!

 

Vēl jo vairāk, apvidus, kurā atrodas viesnīca, ir piemērota, lai pievērstos dažādām atrakcijām. Pirmkārt, viesi var doties uz pludmali. Dodoties uz turieni ar vilcienu, skatam paveras Roaringa dzelzceļa nometne, kas pārvadā sarkankokus, ko iegūst Henrija Kovela parka mežā. Var aplūkot gleznaino Sann-Lorenco upi, otrpus atrodas 1909. gadā veidots pītais tilts, kā arī doties caur 1875.gadā būvēto tuneli, noslēdzot ceļu slavenajā Santa Krusas pludmalē. Jāpiebilst, ka vilciena dzinēji darbojas kopš 1890. gada un tiek uzskatīti par vecākajiem un visautentiskākajiem, kas saglabājušies no šaursliežu vilcieniem. Nevar nepieminēt, ka Santa Krusā atrodas vairāk kā 40 vīna darītavas. Lai iepriecinātu golfa entuziastus, jāpiemin, ka te atrodas pasaules klases golfa klubs Pasatiempo.

 

Starp citu, tipiskai Skota ielejas pilsētai pieder visapjomīgākie raksti, kas norāda, ka Ziemeļ-Rietumu Amerikas daļa bijusi visvairāk apdzīvota pirms 12000 gadu, par ko liecina etnogrāfisko priekšmetu atradumi šajā apgabalā. Šeit var vērot vairākus mākslas priekšmetus un izlasīt vēsturisku informāciju, kur pilsētas pašvaldībā šim nolūkam ir speciāli izveidots stends.

 

Pilī, kas sastāv no trīs stāviem, ir 180 skaisti izkārtotas, lielas istabas un 20 no tām no pils atšķiras ar īpašu garnitūru.

 

Ieejot viesnīcā, jūs acumirklī varat sajusties kā mājās, kur var ieritināties mīkstos dīvānos, klubkrēslos, kuros var lieliski relaksēties, klausoties maigās ūdenskrituma skaņās, kur virs jums atrodas liela vara lustra, kas balansē starp 50 pēdas augstiem grieztiem un divām freskām, kas iezīmē vēstures ainas.

 

Draudzīgais un profesionālais personāls ir pieejams visu laiku, atliek tikai pasaukt. Ieejot istabā, var ievērot, ka tās aprīkotas ar jaunākajām tehnoloģijām, ieskaitot videomagnetofonu, pieeju plašai filmu bibliotēkai (jums nav jānomā vai jāved līdzi savas videofilmas), mikroviļņu krāsniņu, ledusskapi un kafijas automātus.

 

Pusdienlaikā tiek piedāvāta iespēja baudīt lielisku virtuvi, kas tiek piedāvāta lieliskajā Café Max, kur tiek klāti galdi gan brokastīm, gan pusdienām, vakariņām un Svētdienas vēlajām brokastīm.

 

Ideāla vieta kāzu svinībām

Viesi, kuriem ir bijusi tā iespēja piedalīties kāzās, kas rīkotas viesnīcas īpašumos, piemēram, Verandā, ir bijuši ļoti pārsteigti.

 

Viena no visapbrīnojamākajām iespējām ir skats, kas paveras uz savvaļas ziedu audzi, dižciltīgiem sarkankokiem un citiem augiem, kas atrodas pļavā, šis skats atgādina skatu no Jaunanglijas apgabala. Šī viesnīca pārsteidz ar tās iespēju vienlaicīgi uzņemt 225 viesus un vietu, lai izvietotu diskžokejam paredzēto vietu, ierīkotu deju grīdu, dzērienu bufetes, atbrīvotu vietu tortei, ierīkotu vietu zviedru galdam. Ja pāris kāzas vēlas rīkot intīmākā gaisotnē, vieta tiek piemeklēta, lai tajā kā maksimums pietiktu vietas 40 cilvēkiem.

 

Kā vēl viena priekšrocība jāpiemin, ka viesnīca atrodas tikai pusstundas brauciena attālumā no San Hosē starptautiskās lidostas un 68 jūdžu attālumā no Sanfrancisko.

 

Lai viesi varētu nodarboties ar kaut ko viņiem patīkamu, neskaitot vairākus sabiedriskus pasākumus, viesnīcai pieder pilnībā iekārtota fitnesa zāle, apsildāmais āra baseins aprīkots ar džakuzi spa masāžu.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55332804sec.