Kā iegūt luksus viesnīcas numuru par puscenu?

Kurš gan nesapņo savu atvaļinājumu vai nedēļas nogali pavadīt kādā jaukā luksus viesnīcā, taču šī vēlme bieži vien paliek nerealizēta, jo 5 zvaigžņu viesnīcu cenas ikdienas ceļotājam nav pa kabatai. Pirmajā brīdī ar šo domu var arī samierināties, ka dažus sapņus tā arī neizdosies realizēt, taču tūrisma profesionāļi var ieteikt dažus padomus, lai izdevīgā variantā iegūtu kāroto luksus viesnīcu par 50% lētāk. Sistemātiski piestrādājot pie izvirzītā mērķa var iegūt luksus viesnīcas pakalpojumus arī ar daudz mazāku naudu kā tas ir norādīts viesnīcas cenrādī.

1. Jāizmanto naktsmītņu piedāvājumu portāli internetā.

Populārākas naktsmītņu interneta vietnes www.expedia.com vai www.hrs.com izmanto savu tirgus pozīciju un piedāvā augstākas cenas nekā tas ir citos portālos, kuri vēl cīnās par savu vietu. Piemēram, angļu valodā esošais portāls www.priceline.com piedāvā vienkāršu meklēšanas principu. Ceļotājs izvēlas pilsētu vai pilsētas daļu, ievada zvaigžņu kategoriju un vēlamo cenu. Tūrisma profesionāļi šādā veidā citreiz spēj atrast cenu Sheraton, Hilton vai Hyatt tīkla viesnīcai ar atlaidi līdz 50%, piemēram, Ņujorkā. Arī interneta vietne www.hotelscombined.com piedāvā daudzus interesantus risinājumus, lai nokļūtu līdz savam mērķim.

2. Ietaupi ar viesnīcu dāvanu kartēm

Ceļotājiem pēc izdevīgiem viesnīcu pakalpojumiem būtu jāieskatās interneta izsoļu portālos, piemēram, www.ebay.com. Daudzas viesnīcu dāvanu kartes netiek izmantotas no to īpašnieku puses, bet par izdevīgu cenu piedāvātas interneta izsolēs. Tādā veidā var iegūt ļoti interesantus luksus viesnīcu piedāvājumus. Dāvanu kartes tiek piedāvātas uz gardēžu vakariem vai arī luksus ceļojumiem.

3. Kļūsti par viesnīcas pastāvīgo viesi

Gandrīz katra viesnīca ir izstrādājusi klientu piesaistes programmu, kura paredz gan bezmaksas naktis, gan citas privilēģijas. Piemēram, ar Hilton-HHonors programmu ir iespējams ietaupīt izdevumus Hilton tīkla viesnīcās par 30%. Lai kļūtu par Hilton viesnīcas “zelta” klientu ir nepieciešami 16 nakšņojumi. Šīs kartes īpašnieks saņem daudzus viesnīcas pakalpojumus bez papildus samaksas, piemēram, spa procedūras vai bezmaksas internetu.

4. Izmantojiet viesnīcu īpašos piedāvājumus

Katru gadu viesnīcu tīkls Hyatt Hotels & Resorts piedāvā akciju „Faster Free Nights“, kas paredz, ka nakšņojot 2 naktis kādā no Hyatt viesnīcām, ceļotājs iegūst tiesības uz vienu bezmaksas nakšņojumu kādā citā Hyatt viesnīcā jebkurā pasaules reģionā. Piemēram, divi nakšņojumi Ņujorkas Hyatt viesnīcā par 160 eiro dod ceļotājam iespēju nakšņot par brīvu Park Hyatt Mailand par 600 eiro. Līdzīgu akciju piedāvā arī Starwood programma „You choose“, kas ir īpaši izdevīga darījuma cilvēkiem.

5. Kļūstiet par kluba biedriem

Ceļotājiem būtu jāpārbauda dažādu klubu privilēģijas, jo bieži vien to biedri bauda atlaides līdz 50%. Piemēram, Hyatt viesnīcas Berlīnē, Hamburgā, Ķelnē un Maincā ir izveidojušas gardēžu klubu Hyatt Gourmetclub, kas ļauj divām personām ēst ar 50% atlaidi. Gada maksa šajā klubā ir 235 eiro. Kluba biedri saņem dažādas dāvanu kartes lētākiem nakšņojumiem, bezmaksas šampānieša pudelei vai arī bezmaksas nakti kādā no viesnīcām. Berlīnes Hyatt vienas nakts nakšņojums ir 250 eiro apmērā.

Marriott Gold Card par 150 eiro gadā ļauj iegūt lētākus numurus un ēdienreizes līdz 50% Āzijas un Austrālijas viesnīcās. Šo karti var izmantot arī citi ģimenes locekļi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


Dome Hotel
,


Grand Palace Hotel
,


Hotel Jūrmala SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16567206sec.