Par amerikāņu popularāko luksus klases galamērķi 2017.gadā atzīta Itālija

Amerikas Savienotajās valstīs bāzētā luksus ceļojumu tīkla "Virtuoso" publicētie dati liecina, ka 2017. gada vasarā joprojām kā populārākie ceļojumu galamērķi amerikāņiem ir tādas klasiskas Eiropas valstis kā Itālija un Francija. Dati, uz kuriem balstoties veidots šis unikālais TOP 10, ir jau šogad veiktās ceļojumu rezervācijas uz šīm valstīm.

Tomēr, izveidotajā topā no Eiropa valstīm ir iekļuvušas ne tikai ierasti ūristus šarmējošās Itālija un Francija, bet kopā veselas astoņas Eiropas valstis! Tātad - no amerikāņu puses atzīts galamērķis vasaras luksus ceļojumam ir visa Eiropa.

Jau minējām, ka vispopulārākais luksusa galamērķis nemainīgi ir Itālija. Aiz sevis šī elpu aizraujošā valsts atstāj arī ar vēstures vērtībām bagāto Franciju, aristokrātisko Lielbritāniju un tostarp arī tveicīgo Spāniju. Tāpat "Virtuoso" noskaidroja, ka viens no galvenajiem kritērijiem, turīgajiem amerikāņiem izvēloties galamērķi, ir vēlme apskatīt dabas un kultūras iespaidīgākos objektus. Šī saraksta veidotāji arī norāda, ka amerikāņu ceļotājiem būtiska ir arī dolāra attiecība pret tādām valūtām kā eiro un mārciņa.

Lūk,  TOP 10 luksus galamērķi 2017. gada vasarai:

1.    Itālija

2.    Apvienotā Karaliste

3.    Francija

4.    Spānija

5.    Dienvidāfrika

6.    Vācija

7.    Īrija

8.    Kāda

9.    Nīderlande

10.    Dānija

Dienvidāfrikas ierindošanās piektajā vietā šajā sarakstā liecina vien par to, ka tā turpina attīstīties un gūt savu popularitāti kā pieprasīts galamērķis starp piedzīvojumu meklētājiem. Dienvidāfrika piesaista ceļotājus ar ainavu skaitumu, neparasto kultūru un citām unikālām lietām, kas raksturīgas tikai šai valstij.

Tāpat novērots, ka tādas valstis kā Nīderlande, Dānija, arī Vācija, kuras apskalo okeāni vai jūras, vienmēr bauda pastāvīgu ceļotāju interesi. Un tas visticamāk tieši ūdens sniegto atpūtas iespēju dēļ, jo, piemēram, uz šādām valstīm var doties, izmantojot kruīza kuģi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1395061sec.