Uz kurām pasaules vietām visvairāk vēlas aizceļot bagātie amerikāņi?

Raugoties pasaules kontekstā, daudziem sapņu zeme ceļojumam ir Amerikas Savienotās Valstis. Tomēr kurp aizceļot vēlas paši amerikāņi, kuriem, jādomā, arī resursu netrūkst?

Balstoties uz "Travel Leaders Group" 2017. gada pētījuma datiem, kas iegūti aptaujājot ap trīs tūkstošiem Amerikas Savienoto Valstu iedzīvotājus, noskaidrots, ka amerikāņu viskvēlākais sapnis, kur aizceļot, ir Austrālija!

Austrālija piesaista amerikāņu sirdis ar tās dažādību – no iespaidīgām pilsētām, pasakaini skaistām pludmalēm līdz mežonīgiem dabas radītiem klajumiem un atzītiem vīna reģioniem!

Tāpat amerikāņi atzina, ka viņu sapņu galamērķi ir Itālija, Bora Bora sala, Jaunzēlande un Īrija. Tāpat iecienītas ir arī tādas saules apspīdētas atpūtas vietas kā Taiti, Fidži un Grieķijas salas! Savukārt aizjūras galamērķus – Īriju un Jaunzēlandi – kā obligāti apskatāmas pasaules vietas minēja divas trešdaļas aptaujāto.

Daļa aptaujāto neslēpa, ka ceļošana viņos izraisa bažas, ņemot vērā pašreizējo nestabilo politisko situāciju pasaulē – 7,2% izteica lielas raizes par ceļošanu, turpretī 32% neuztraucās par situāciju vispār. Pārējie atzina, ka izjūt nelielas bažas par ceļošanu, skatoties uz mūsdienu situāciju!

Savukārt, apskatot amerikāņu vēlmes ceļojot pa Amerikas Savienotajām Valstīm, tad visvairāk viņi vēlētos doties uz Kaliforniju, Havaju salām, kā arī Ņujorka, Aļaska un Florida ir pieprasīti galamērķi, ceļojot pa valsts robežās!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68284988sec.