Pētījums: pāri vēlas papildus brīvo laiku ceļojumos

Aptaujājot ceļotājus, kuri brīvdienas vislabprātāk pavada kopā ar mīļoto cilvēku, noskaidrots, ka viņi tūrisma braucienu laikā alkst pēc papildus brīvā laika, ko pavadīt divvientulībā. Turklāt pāri atzīst, ka vēlētos biežāk ceļot kopā ar saviem partneriem.

Marriott viesnīcu ķēdes veiktajā aptaujā noskaidrots, ka 25 procenti pāru nelabprāt izvēlas ceļošanu, lai kopīgi pavadītu laiku ar savu dzīvesbiedru, bet 50 procenti kopā ar partneri ceļo tikai vienreiz vai divreiz gadā. Gandrīz 70 procenti aptaujāto pāru apgalvo, ka pārāk reti ceļo divatā, bet 87 procenti ceļošanu kopā ar dzīvesbiedru uzskata par vislabāko veidu, kā pavadīt atvaļinājumu.

Balstoties uz aptaujas rezultātiem, labās ziņas ir tās, ka gan sieviešu, gan vīriešu viedoklis, kas saistīts ar dažādām niansēm, ceļojot divatā, sakrīt. Par galvenajām prioritātēm pāri tūrisma braucienos uzskata viesošanos vietējos apskates objektos (56 procenti), jaunu spēku un motivācijas gūšanu turpmākajai ikdienas dzīvei (39 procenti), romantiskus mirkļus (37 procenti), attiecību uzlabošanas iespēju un, kas zina, ievirzīšanu jaunā gultnē (35 procenti), jaunu ēdienu baudīšanu (33 procenti) un atpūšanos viesnīcas numuriņā (28 procenti).

Atbildot uz jautājumu, ar ko visvairāk partneris viņus spētu pārsteigt ceļojuma laikā, lielākā daļa respondentu atzina, ka vakariņas kādā neikdienišķā ēstuvē būtu tieši laikā. Otra pārsteidzošākā izklaide vīriešiem būtu kāda nozīmīga sporta notikuma vērošana klātienē vai došanās aizraujošā pārgājienā, bet daiļajam dzimumam – relaksēšanās SPA kompleksā kopā ar savu mīļoto vai iepirkšanās. Taču gan vīrieši, gan sievietes atzina, ka viņu izvēlētās aktivitātes noteikti neatbilstu viņu partneru vēlmju sarakstam.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01926804sec.