Neļauj paģirām sabojāt ceļojumu

Kas gan nezina kā tas ir pamosties ar briesmīgām galvassāpēm, sausu muti un nelabu dūšu. Tās ir paģiras. Mēdz gadīties, ka atvaļinājumā esat pāršāvis pār strīpu un ļāvies izpriecām, varbūt pat nobaudot kādu eksotiskāku dziru sajaukumu. Tā vietā, lai nākamo atvaļinājuma dienu pavadītu gultā, labāk sasparojoties dariet visu iespējamo savas labsajūtas labad un izbaudiet ceļojumu kā plānots.

Padomi ir daudz un dažādi, šeit daži efektīvākie no tiem:
Pirms alkohola lietošanas: sagatavojiet labus pamatus, neaizmirstiet par ēšanu, drīkst būt un pat ieteicams kas treknāks.
Nedzeriet ātri vienu pēc otra dažādus dzērienus. Vislabāk, ja pēc katra dzēriena izdzersiet glāzi ūdens. Ļoti nelabvēlīgi uz alkoholu iedarbojas silti, cukuru saturoši  gāzēti dzērienu.

Zinātnieki ir pierādījuši, ka bezkrāsaini, skaidri dzērieni (baltvīns, džins) vieglāk iedarbojas uz ķermeni kā krāsaini (sarkanvīns, viskijs). Pirms gulētiešanas nedrīkst aizmirst: jāizslēdz sildītājs un jāatver logs: svaigs gaiss dara brīnumus.

Labākās paģiru brokastis- rolmopši ar gurķīti- tas izlīdzina minerālvielu zudumu ķermenī. Brokastīs daudz ūdens, vislabāk minerālūdens vai sulu un minerālūdens sajaukums. Labāk atteikties no melnās tējas un kafijas, tas tieši tāpat kā alkohols izvada ūdeni un minerālvielas no organisma.
Kad brokastis paēstas, labākais, ko varat darīt ir iet svaigā gaisā.

Nepalīdz? Kumelīšu- piparmētru tēja palīdz cīnīties ar nelabu dūšu, tas noteikti palīdzēs!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10191488sec.