Sākusies Samsung Galaxy S6 un Galaxy S6 edge iepriekšpasūtīšana Latvijā

No šīs nedēļas līdz pat 13. aprīlim Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros ir iespējams rezervēt jaunākos Samsung viedtālruņus – Galaxy S6 un Galaxy S6 edge, lai saņemtu tos tiklīdz tie būs pieejami tirgū. Tirdzniecībā Latvijā abi modeļi nonāks 17. aprīlī.

Turklāt pirmo reizi Latvijā vēl mēnesi pirms oficiālā tirdzniecības sākuma abus jaunos modeļus ir iespējams apskatīt klātienē 15 veikalos BITE, LMT, TELE2, Elkor un Euronics tīklā.

Rezervējot kādu no jaunajiem Galaxy S6 sērijas tālruņiem, tam komplektā tiek dāvināts bezvadu lādētājs. Tas papildina ierīci, kura aprīkota ar WPC un PMA bezvadu uzlādes tehnoloģiju atbalstu. Tālruņi nodrošina arī teicamu klasisko uzlādi – tā ir pusotru reizi ātrāka nekā Galaxy S5 viedtālrunim un ar 10 minūšu uzlādi ļauj lietot ierīci 4 stundas.

Abi jaunie Galaxy S6 un Galaxy S6 edge ir veidoti no metāla un stikla. Galaxy S6 edge ir pasaulē pirmais ekrāns, kam ir izliekta forma abos tā sānos. Ierīces korpuss ir veidots no šobrīd izturīgākā Corning® Gorilla Glass® 4 stikla. Plānie (6,8 mm un 7,0 mm edge versijā) un vieglie (138 g un 132 g edge versijā) Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņi ir apveltīti ar patlaban modernākajām Samsung tehnoloģijām. Ierīcēm ir arī pilnībā pārveidota un uzlabota lietotāja saskarne, kas ievērojami paaugstina funkcionalitāti un lietojamību.

Galaxy S6 un Galaxy S6 edge viedtālruņiem ir spēcīga un gaiša priekšējā un aizmugurējā kamera – ar F1.9 gaismas spējas objektīvu un augstas izšķirtspējas attēlveidošanas sensoru aprīkotā priekšējā (5 MP) un aizmugurējā (16 MP) kamera nodrošina izcilu attēlu kvalitāti, pat fotografējot vājā apgaismojumā.

Samsung Galaxy S6 aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs no 699 eiro (Galaxy S6 ar 32 GB atmiņu) atkarībā no izvēlēta modeļa un atmiņas lieluma. Iegādājoties ierīci, lietotājam būs iespēja bez maksas aktivizēt īpašo ekrāna apdrošināšanas pakalpojumu ''Screen Care''.

Vairāk informācijas: www.galaxys6.lv

Informācija un produktu attēli ir pieejami interneta vietnē www.samsungmobilepress.com.

Par Samsung Electronics:

Samsung Electronics inovatīvās idejas maina priekšstatus par televizoru, viedtālruņu, valkājamo ierīču, planšetdatoru, kameru, digitālo mājsaimniecības ierīču, printeru, medicīnas aprīkojuma un tīklu sistēmu tehnoloģijām, tā iedvesmojot cilvēkus un veidojot nākotni. Uzņēmums arī nosaka tendences Internet of Things jeb lietu interneta jomā, īpaši Digital Health jeb digitālās veselības un Smart Home jeb viedās mājas segmentos.

Kopš dibināšanas 1999. gadā Samsung Electronics Baltics ir kļuvis par vienu no vadošajiem patērētāju elektronikas uzņēmumiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Baltijas pārstāvniecībā strādā 150 cilvēki, un 2013. gadā pārdošanas apjoms Baltijas valstīs sasniedzis 386,2 miljonus ASV dolāru (290 miljonus eiro).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53720188sec.