7 fitnesa zvaigznes ieteikumi spēcīgam pavasarim

Nike meistartrenere un personīgā trenere Alex Hipwell no Vācijas jau pamazāk gatavojas enerģiskam 16. martam Latvijas galvaspilsētā. Viņa jau šajā sestdienā dosies uz Arēna Rīga, lai uz lielās "Nike Training day 2019" skatuves iekustinātu un pozitīvi uzlādētu ikvienu pasākuma apmeklētāju.

Būt trenerei ir Aleksas sapņu darbs, jo katru dienu viņa var cilvēku dzīves padarīt nedaudz labākas -  ne tikai palīdzēt kļūt fiziski spēcīgākiem, bet arī justies labāk. Šaubu nav, ka arī īstu un koncentrētu pozitīvisma esenci viņa nodos arī Latvijā šajā nedēļas nogalē gada jaudīgākā fitnesa notikuma ietvaros.

Pirms lielā notikuma izdevies notvert Aleksu, lai noskaidrotu viņasprāt efektīvākos rīkus, kā pamodināt sevi un savu ķermeni pavasarim un jaunai, spēcīgai treniņu sezonai.

1. Dažādo savu treniņu rutīnu

Pievērs uzmanību, lai katrs no taviem nedēļas treniņiem ir fokusēts uz atšķirīgu fizisko slodzi. Labas idejas ir dažādās dienās treniņa uzsvaru likt uz spēku, izturību, aktīvo atpūtu. Aktīvā atpūta var būt gan joga, gan veiklības attīstīšana, mierīgāka opcija var būt garas, enerģiskas pastaigas. Ja tas ir tavā gaumē - plānojot treniņu grafiku, noteikti vari iekļaut arī nodarbības pilnai ķermeņa slodzei un augstas intensitātes spēka vingrinājumus. Papildus iedvesmai vari ielūkoties NTC mobilajā aplikācijā.

2. Sāc savu dienu spēcīgi ar pareizo degvielu. Tu nekad to nenožēlosi

Viena no manām iecienītajām brokastu opcijām ir : auzu pārslas ar tumšo šokolādi, banānu, avenēm un lielu karoti grieķu jogurta ar zemu tauku saturu. Spēka kokteilim vari izmēģināt šādu recepti: banāns, saldētas ogas, spināti, kviešu proteīna pulveris, ingvers, kokosriekstu ūdens un gurķis.

3. Esi atbildīgs pret savu miega rutīnu un tam, kā tu sagatavo sevi miegam

Tie nav sīkumi, bet svarīgas detaļas - izslēdz mobilo telefonu, datoru un TV stundu pirms gulētiešanas. Pārliecinies, lai tava istaba ir tumša, radi klusu un mierīgu vidi. Tāpat izvairies no ēdieniem ar augstu cukura saturu. Saldus sapņus!

4. Saplāno savu nākošās nedēļas treniņu grafiku svētdienā

Gluži ar tādu pašu rūpību un vērību kā izturies pret ierašanos darbā, izturies arī pret savu treniņu rutīnu. Piefiksē fizisko aktivitāšu laikus kalendārā un nekavē! Gluži tāpat kā ejot uz darbu - vienmēr ierodies laikā!

5. Uzkop savu vidi un atbrīvojies no visa, kas nederīgs

Rūpējies arī par savu digitālo higiēnu : piemēram, jebkurš sociālās vietnes Instagram profils, kurš liek tev uzdot sev jautājumu - vai esmu pietiekami labs vai definē, kādam tev vajadzētu būt - ir pelnījis to, lai tam uzspiestu "unfollow".

6. Gūsti iedvesmu

Es pati pirms treniņiem skatos dažādus atlētu ievietotus treniņu video vietnē youtube.com. Varbūt arī tev tie palīdzēs iekustināt sevi spēcīgām fiziskajām aktivitātēm. Pamēģini. Tieši šie video var būt arī labs palīgs, lai atrastu sev piemērotāko treniņu stilu un izbaudītu tos pilnībā. Taču pārliecinies, lai tie motivē tevi un iedrošina, nevis rada sajūtu, ka esi par vāju. Vēl viena laba opcija ir klausīties podkāstus ceļā uz sporta zāli. Tiekšanās uz izcilību ir superīga!

7. Labi izskatīties = labi justies

Vienmēr uz sporta zāli velc apģērbu, kas liek tev justies satriecoši. Maza viltība, kas palīdzēs tev saglabāt motivāciju un pašpārliecinātību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.00591397sec.