Horvātijā izveidots inovatīvs velomaršruts ar uzlādes soliņiem

Velomaršruts Horvātija riteņbraucējiem piedāvā unikālu veidu kā atpūsties un uzlādēt savas baterijas vairākos veidos. Jaunas atpūtas vietas velomaršrutos, kas atrodas uz ziemeļiem no Horvātijas galvaspilsētas Zagrebas, piedāvā aktīvās atpūtas mīļotājiem uzlādēt savu telefonu un planšetdatoru baterijas.

Šīs mazās pieturas dažādās maršruta vietās ir aprīkotas ar saules baterijām, atkritumu tvertni, velosipēda novietni un diviem USB vadiem, ko ir iespējams izmantot savu ierīču uzlādei.

Piecas no šīm pieturām ir izvietotas velomaršrutos, kuru kopējais garums ir 688 kilometri. Divi no šiem velomaršrutiem sniedzas pāri Horvātijas robežai ar Slovēniju. Tādējādi riteņbraucējiem būs iespēja ne tikai pašiem atpūsties, bet pie reizes arī uzlādēt savas ierīces un augšupielādēt, piemēram, sava pēdējā brauciena rezultātus, kādā no veselīgā dzīvesveida aplikācijām.

Kā arī papildus šīm pieturām, ir izveidota jauna aplikācija, kas ietver 23 dažādus maršrutus ikviena riteņbraucēja gaumei un jebkuram sagatavotības līmenim.

Zagorje Ride and Bike aplikācija ir pieejama gan Apple Store veikalā, gan arī versijā priekš Android ierīcēm. Tā ir aprīkota ar kartēm, kuras ir viegli saprast arī tad, ja nepārvaldi horvātu valodu.

Garākais piedāvātais maršruts ir 307 kilometrus garš un stiepjas caur mežiem, ielejām un maziem ciematiņiem un vairākās vietās šķērso Horvātijas robežu ar Slovēniju.

Vairāki no šiem maršrutiem vijas cauri vīna valstij ar dažādiem vēsturiskiem apskates objektiem, piemēram Veliki Tabor pili, kas ir iekļauta UNESCO sarakstā.

Savukārt Slovēnijas pusē velomaršruts iestiepjas Kozjanskas parkā – 20 000 hektāru plašā biosfēras rezervātā ar pļavām, augļu dārziem un pakalniem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70530605sec.