TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Notiks astotā ziedojumu akcija "Top Latvijas Likteņdārzs!"

Piedalies! Skaties! Ziedo! Šogad augusta pirmās nedēļas sestdiena – 6. augusts – izvēlēts par Likteņdārza svētku datumu. Ikviens Latvijas iedzīvotājs aicināts baudīt brīnišķīgu labdarības svētku koncertu, visiem kopā palīdzot tapt Likteņdārzam vēl spēcīgākam un krāšņākam.
Jau astoto gadu akcijas rīkotāji – Latvijas Televīzija un „Kokneses fonds” – novērtēs, ja Likteņdārza draugi svētku kulmināciju – vakara koncertu – ieradīsies vērot klātienē.
Koncerts sāksies pulksten 21.15 un ne mirkli vēlāk, jo mājās palicēji koncertu varēs vērot arī televīzijas ekrānos – Latvijas Televīzijas 1. kanālā. Koncerta laikā uz skatuves kāps vairāki iemīļoti Latvijas mūziķi, kas izjūt vēlmi atbalstīt vienu no Latvijas simtgades projektiem – dāvanu Latvijai 100. dzimšanas dienā. Par koncerta harmonisko gaisotni rūpēsies The Sound Poets, Olga Rajecka, Flame & The Rolltones, Pērkonvīri, Laimas Muzykanti, Daugavpils teātra aktieri, Aleksandra Špicberga un Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļas mūziķi, Emīla Dārziņa jauktais koris, diriģente Nora Vītiņa un aktieris Uldis Siliņš, kas savu talantu un uzstāšanos ziedos Likteņdārzam.
Lai ciemiņi, kas pirms koncerta dārzu atbraukuši iepazīt un samīļot, negarlaikotos, šogad jau no pulksten 17 dārzā plānotas dažādas radošas darbnīcas un aktivitātes, ko piedāvās Likteņdārza draugi. Ģimenēm ar bērniem būs iespēja izbraukt pa Daugavu ar kuģīti „Vīgante” un vikingu liellaivu „Nameisis”, apskatot arī Kokneses pilsdrupas. Aktīvākajiem dārza apmeklētājiem līdzās elektromobiļu nomai būs lieliska iespēja iznomāt īpaša dizaina velosipēdus, lai izlaistu raitu loku pa dārzu. Viesi, kurus saista mākslas pasaule, aicināti piedalīties hennas darbnīcā, lai iegūtu īslaicīgu atmiņu no pasākuma, vai izveidot savas dabīgās ziepes, kā arī izdejoties vieglākajā deju nodarbībā un izmēģināt citas darbnīcas.
Līdz Latvijas 100. dzimšanas dienai vairs nav palicis ilgs laika sprīdis, taču dārzs vēl tikai top. Ja arī tu izjūti vēlmi dalīties savās rūpēs, mīlestībā un atmiņās par savu zemi, tad aicinām jau tagad atbalstīt Likteņdārzu, zvanot pa ziedojumu tālruni 90006381 (maksa par vienu zvanu 1.42 EUR) vai ziedojot savu bruģakmeni Likteņdārza lapā http://www.draugiem.lv/liktendarzs (ar SMS, bankas karti un internetbankā) vai pārskaitot uz „Kokneses fonda” norēķinu kontu (reģistrācijas numurs: 40008092535, konta numurs LV10UNLA0050006878844 AS „SEB Banka”). Akcijā iegūtie līdzekļi tiks izmantoti Likteņdārza būvniecības turpināšanā.
Koncerta tiešraidi 6. augustā būs iespējams vērot LTV 1. kanālā un internetā http://ltv.lsm.lv/ no pulksten 19.30 līdz 19:56 un no pulksten 21.15 līdz 23.15. Akciju vadīs Likteņdārza uzticamie draugi Latvijas Televīzijas žurnālisti – Aija Kinca un Jānis Geste. Tie, kas vakara koncertu dosies vērot klātienē, aicināti ņemt līdzi savu krēsliņu vai sedziņu, lai būtu ērta sēdēšana amfiteātra ielokā. Ieeja uz koncertu – par ziedojumiem Likteņdārzam.
Lai uzzinātu aktuālo ziedojuma akcijas programmas norisi, lūgums sekot līdzi informācijai sociālajos tīklos https://www.facebook.com/www.liktendarzs.lv/ un http://www.draugiem.lv/liktendarzs/, kā arī www.liktendarzs.lv sadaļā „Pasākumi” un vēstīt par jaunumiem tālāk.
Ja ir kāds uzņēmums vai organizācija, kas vēlētos piepulcēties informatīvo un radošo darbnīcu lokam vai kā citādi atbalstīt pasākuma norisi, ar lielāko prieku gaidīsim ziņu uz e-pastu [email protected] vai tālruni 2663 1255.

UZ TIKŠANOS 6. AUGUSTĀ LIKTEŅDĀRZĀ!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Idejas pavasara svētku dāvanām Kolekcija
Pavasara svētki ir īpaši - dan Lieldienas, gan Mātes diena, gan īpašie svētki mums svarīgiem cilvēkiem. Šajā kolekcija idejas dāvanām no kolekcija | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 TUKUMS: Vestarda Šimkus klaviermūzika TUMĒ Tukuma TIC
24.martā koncertu cikla "Klaviermūzikas pavasaris" ietvaros skanēs gaiša mūzika Vestarda Šimkus izpildījumā. Tā ir oriģinālmūzika, kas apkopota | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36335778sec.