TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tiek uzsākta biļešu tirdzniecība ceļojumiem ar Tallink jaunāko kuģi Megastar

Biļešu tirdzniecība ceļojumiem ar Tallink kuģu flotes jaunāko dalībnieku, ko piegādās Meyer Turku kuģubūvētava 2017. gadā, tiek uzsākta šodien, 2016. gada 15. novembrī. Plānots, ka Megastar savā pirmajā reisā maršrutā starp Helsinkiem un Tallinu dosies 2017. gada 29. janvārī.
“Neskatoties uz to, ka līdz ar Megastar kursēšanas uzsākšanu Tallink Shuttle standarts ir ievērojami uzlabots, vidējā biļešu cena kopumā paliks nemainīga. Pēdējo 10 gadu laikā šajā konkrētajā maršrutā esam ceļojuši kopā ar 41 miljonu cilvēku, kuru sniegtās vērtīgās atsauksmes un ierosinājumi ir īstenoti un realizējušies uz kuģa Megastar. Komfortabla loģistika, liela iepirkšanās zona, dažādi restorāni ar atvērtā tipa ēdināšanas telpām ir tikai daži no risinājumiem, ko ir vērts pieminēt. Mēs noteikti arī vēlamies uzsvērt dabai draudzīgos risinājumus, kas ir integrēti uz kuģa Megastar un ir ļoti nozīmīgi daudziem mūsu ceļotājiem,” sacīja AS Tallink Grupp valdes loceklis Lembit Kitter.
Meyer Turku kuģu būvētava plāno piegādāt M/S Megastar 2017. gada janvāra otrajā pusē, tādejādi kuģis varēs doties savā pirmajā reisā maršrutā Helsinki–Tallina 29. janvārī. Uzņēmums šobrīd tirgos biļetes tikai tādā apjomā, kas atbilst kuģim Superstar, lai gadījumā, ja Megastar tiks piegādāts vēlāk nekā plānots, varētu izvairīties no situācijas, kad ir pārdotas vairāk biļetes nekā pasažieru skaits, ko var uzņemt.
Megastar ir par 62% vairāk vietas nekā šobrīd maršrutā kursējošajiem Shuttle prāmjiem. Jaunajam kuģim attiecīgi ir par 40% vairāk telpas pasažieriem, kuģa pasažieru kapacitāte ir 2800. Uz prāmja būs 2 līmeņu transportlīdzekļu organizācija, ļaujot pasažieru transportlīdzekļiem un lielām kravas vienībām uzbraukt un nobraukt no kuģa dažādos līmeņos. Pasažieri, kas ceļo ar autotransportu, uz kuģa nokļūs, izmantojot otrā līmeņa rampu. Kravas autotransports un autobusi izmantos citu rampu. Transportlīdzekļu garāžas vietu, kas paredzēta 150 transportlīdzekļiem, ir iespējams apmeklēt arī ceļojuma laikā, kā arī pasažieru ērtībai tā ir savienota ar kuģa veikalu.
Uz kuģa Megastar būs četras dažādas ceļošanas klases. Papildu jau zināmai Star klasei, ar papildu ērtībām Comfort klasei un ekskluzīvajai Business Lounge būs arī jauna zona – Sitting Lounge, kas ir iekļauta Star klases ceļojuma cenā. Sitting Lounge ir pilnīgi jauns koncepts ātrgaitas prāmju servisā. Tā ir klusa telpa ar ērtiem atzveltnes krēsliem. Jaunajai Sitting Lounge zonai ir vairāk nekā 300 sēdvietas un pietiekami daudz kontaktligzdas mobilo telefonu un citu elektroiekārtu pieslēgšanai.
Uz Megastar būs septiņi dažādi restorāni un kafejnīcas, ieskaitot klasisko zviedru galda restorānu, à la carte restorānu, ātrās ēdināšanas restorānu un kafejnīcas. Arī krodziņi un bāri ir izvietoti uz jaunā kuģa. Būs pieejams arī bērnu rotaļu centrs, kas ir īpaši noderīgi pasažieriem, kas ceļo ar jaunākajiem ģimenes locekļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45513487sec.