TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air sāk piedāvāt WIZZ GO

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šī gada 29.novembrī paziņoja par jaunu piedāvājumu lidsabiedrības klāstā. Līdzšinējo Wizz Air komplektu „WIZZ Plus” (agrāk „Pluscena”) tagad papildina komplekts „WIZZ Go”, nodrošinot pasažieriem lielāku daudzveidību.
Gan „WIZZ Go”, gan „WIZZ Plus” piedāvā klientiem samazinātu komplekta cenu salīdzinājumā ar pamatcenu (lidojuma biļete un maza rokas bagāžas soma) un papildu pakalpojumu summu, ja tie tiek iegādāti atsevišķi, kā arī ātrāku iegādes procesu.
Jaunais komplekts „WIZZ Go” ir domāts zinīgiem klientiem, kam patīk zemas cenas, izcili izdevīgi piedāvājumi un kas izmanto pašus populārākos WIZZ pakalpojumus. „WIZZ Go” ietver lielu rokas bagāžas somu, 23 kg reģistrētās bagāžas un sēdvietas izvēli (izņemot pirmo rindu un sēdvietas ar papildu vietu kājām).
Savukārt „WIZZ Plus” piedāvā vēl vairāk papildu pakalpojumu un ieguvumu klientiem, kas vēlas plašākas iespējas un maksimālu komfortu visa ceļojuma laikā, sākot no biļetes iegādes tiešsaistē līdz izkāpšanai izvēlētajā galamērķī. „WIZZ Plus” ietver 32 kg reģistrētās bagāžas, lielu rokas bagāžas somu, reģistrēšanos lidostā, ceļojuma datuma nomaiņas iespēju „Wizz Flex”, sēdvietas izvēli (tostarp pirmajā rindā un sēdvietas ar papildu vietu kājām) un prioritārās iekāpšanas pakalpojumus (ļaujot arī ņemt līdzi salonā papildu mazu rokas bagāžas priekšmetu).
No šodienas WIZZ klienti var iegādāties biļetes visos lidsabiedrības vairāk nekā 450 maršrutos, izvēloties „WIZZ Go” vai „WIZZ Plus” tīmekļa vietnē wizzair.com.
Wizz Air komercdirektors Georgs Mihalopuls sacīja: „Mēs esam izstrādājuši „WIZZ Go” saviem zinīgajiem klientiem, kuri nevēlas raizēties par sēdvietas un bagāžas izvēli. Šis ir vidusceļa piedāvājums, kas patiks daudziem mūsu klientiem, kam ir vajadzīgs kas vairāk par pamatcenā ietverto, bet kuri nevēlas visus „WIZZ Plus” iekļautos pakalpojumus. Mūsu klientiem ir atšķirīgas vajadzības, un mēs cenšamies nodrošināt piedāvājumus, kas šīs vajadzības pēc iespējas labāk apmierina.”
Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 73 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 26 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 450 maršrutos, savienojot 130 galamērķus 38 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 800 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 20 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā, kas beidzās 2016. gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību, kas ir viens no vadošajiem aviācijas žurnāliem un Aviācijas centra (CAPA)vadošais un neatkarīgais tirgus izpētes sniedzējs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.37369108sec.