TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Lidostas «Rīga» aviācijas drošības komanda iegūst 3.vietu starptautiskās sacensībās

Starptautiskās lidostas “Rīga” Drošības dienesta komanda pagājušajā nedēļā II Starptautiskajās Aviācijas drošības darbinieku sacensībās Budapeštā ieguva godpilno 3.vietu.
Aviācijas drošības darbinieku prasmes un profesionalitāte sacensībās tika vērtēta trīs pārbaudījumos. Dalībniekiem bija jāizpilda e-apmācības tests, lai pierādītu teorētiskās zināšanas par Eiropas Savienības aviācijas drošības normatīvo regulējumu, jāatpazīst potenciāli bīstamus priekšmetus rokas un reģistrētās bagāžas rentgena attēlos, kā arī jāveic praktiskais uzdevums - pasažieru un bagāžas pārbaude, meklējot paslēptus aizliegtos priekšmetus.
Kā pēc sacensībām atzina komandas kapteine Linda Švēde, sacensību uzdevumi bijuši sarežģīti, taču komanda spējusi nodemonstrēt savas prasmes un profesionalitāti, ko pierāda iegūtā 3.vieta. “Bija satraukums, jo šādās sacensībās piedalījāmies pirmo reizi, taču koncentrējāmies uz rezultātu. Zinājām, ka varam izcīnīt augstu vietu,” sacīja kapteine.
Lidostu “Rīga” sacensībās pārstāvēja komandas kapteine Linda Švēde un aviācijas drošības speciālisti Gatis Ābele, Gints Parcāns un Valters Bergs.
Starptautiskās Aviācijas drošības darbinieku sacensības, ko organizē Budapeštas lidosta, šogad notika otro reizi. Pirmo vietu sacensībās ieguva Romas Fiumicino lidostas komanda, bet otro – mājinieki Budapeštas Ferenca Lista starptautiskās lidostas aviācijas drošības speciālisti.

Starptautiskā lidosta “Rīga” ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs, apkalpojot 45% Baltijas aviopasažieru. No lidostas “Rīga” ziemas sezonā iespējams doties uz 60, bet vasaras sezonā uz 80 galamērķiem, ko nodrošina vairāk nekā 20 aviosabiedrības.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51514316sec.