TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Coffee Inn svin 10 gadu jubileju un ievieš jaunu zīmolu Baltijā

Coffee Inn kafejnīcu ķēde, kuras kafejnīcas ir viena no rīdzinieku iemīļotākajām vietām mierīgai atpūtai dienas gaitās un kafijas līdzņemšanai, šonedēļ svin lielu jubileju - pirmo desmitgadi Baltijas valstīs. Tieši 2007. gada 27. martā Lietuvas galvaspilsētā Viļņā tika atvērta pirmā Coffee Inn kafejnīca, kopš tā laika izaugot par atpazīstamāko kafejnīcu ķēdi Lietuvā, Igaunijā un arī Latvijā, piedāvājot teju 14 kafejnīcas Rīgas iedzīvotājiem.

Latvijā pirmā Coffee Inn kafejnīca tika atvērta 2010. gada 1. jūlijā Audēju ielā 15, Rīgā, un priecē pilsētniekus un Vecrīgas viesus vēl joprojām. Šobrīd Coffee Inn ar 60 kafejnīcām Baltijas valstīs var droši atzīt par lielāko kafejnīcu ķēdi visā reģionā. Jubilejas ieskaņās Coffee Inn kafejnīcu ķēde, kas jau kopš paša sākuma ir bijusi Keturi kambariai UAB komandas, tostarp Nida Ķibera, Vitena Kurapkas, Viganta Makseles un Martina Šerkšņa pārvaldē, ir uzsākusi darbību arī pāri Atlantijas okeānam, verot pirmo kafejnīcu ASV.

Viens no līdzīpašniekiem Martina Šerkšnis skaidro, kas padara Coffee Inn unikālu starp daudziem konkurentiem kafijas industrijā: „Coffee Inn vienmēr ir bijusi progresīva un inovatīva vieta. Mēs bijām pirmie, kas piedāvāja kvalitatīvu kafiju gan uz vietas kafejnīcā, gan arī līdzņemšanai. Vienmēr esam aktīvi integrējušies pilsētas dzīvē, lai klienti varētu atrast Coffee Inn kafiju jebkurā nozīmīgā kultūras un pilsētas pasākumā. Mēs bijām pirmie, kas ieviesa viedo klientu apkalpošanas aplikāciju, un mēs vienmēr esam atvērti jauniem un oriģināliem komunikācijas un mākslas risinājumiem.”

„Pēdējo gadu laikā Baltijas valstu kafijas tirgus ir ļoti mainījies – tas ir nobriedis. Iepriekš mūsu klienti maz zināja par kafiju. Šodien ir pilnīgi skaidrs, ka kafija ir pieejama arī līdzņemšanai, kas vēl desmit gadus atpakaļ bija diezgan liels jaunums. Kafijai kļūstot par neatņemamu pilsētas dzīves sastāvdaļu, iedzīvotāji kļuva zinošāki par to, tās pagatavošanas tehniku un patēriņu. Esam auguši kafijas kultūras ziņā kopā ar saviem patērētājiem un tagad, kad esam krietni nobriedušāki, mums jāturpina attīstība un jāceļ kvalitātes latiņa vēl augstāk,“ atzīmē līdzīpašnieks Nida Ķibera.

Šobrīd Coffee Inn pasniedz 5 miljonus kafijas krūzīšu gadā un daudzi Baltijas valstu iedzīvotāji nevar iedomāties sevi bez oranžās krūzītes rokās. Līdzīpašnieks Vitena Kurapka uzsver, ka zīmola veiksme ir atkarīga no pieredzes un saiknes, kas klientam veidojas ar šo zīmolu, ietverot ne vien produktu un pakalpojumu klāstu un kvalitāti, bet arī vispārējo gaisotni, emocijas un atmiņas. “Visās mūsu kafejnīcās saglabājam neformālu gaisotni un piedāvājam ne vien jaunus, bet arī jau ierastos gardumus un kafijas veidus. Tā, piemēram, jebkurā kafejnīcā ikviens varēs atrast mūsu leģendāro siera kūku, kas pagatavota, izmantojot unikālo recepti, kas nav mainījusies kopš Coffee Inn pirmajām pastāvēšanas dienām. Šobrīd mūsu klāstā ir līdz pat 50 dažādu veidu mājās gatavotu svaigu pārtikas un konditorejas izstrādājumu,” atzīmē V. Kurapka.

Kafejnīcu ķēdei svinot lielo jubileju, visos noietu tirgos tiek ieviests arī jauns zīmols - turpmāk ierastais Coffee Inn darbosies kā Caffeine Roasters. Līdzīpašnieks Vigantas Maksele norāda: „Atjaunojot mūsu zīmolu un pārejot uz vienotu Caffeine Roasters zīmolu visos tirgos, tostarp arī Latvijā, mēs vēl vairāk izceļam savu būtību un uzņēmuma politiku.  Līdz ar zīmola maiņu efektīvāka kļūs arī tā mārketinga un komunikācijas politika. Kas attiecas uz Caffeine Roasters klientu politiku, tā paliks nemainīgi augsta un visi mūsu kafejnīcu viesi, kā līdz šim, varēs iegādāties tasīti gardas un kvalitatīvas kafijas.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50002313sec.