TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic uzsāk sadarbību ar NextJet

Latvijas lidsabiedrība airBaltic noslēgusi sadarbības līgumu ar Zviedrijas reģionālo lidsabiedrību NextJet, kurai ir lielākais maršrutu tīkls valstī. Šī sadarbība airBaltic klientiem nodrošinās ērtus savienojumus ar Skandināviju, bet NextJet pasažieriem ar jauniem galamērķiem Baltijas reģionā.

airBaltic maršrutu tīklu pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda: „Šīs ir lieliskas ziņas mūsu klientiem, kas ceļo uz Zviedrijas pilsētām un Baltijas valstīm. Tagad gan NextJet, gan airBaltic klienti varēs ērti sasniegt tādas vietas kā Palangu, Liepāju, Jenšēpingu, Kārlstadi, Hemavanu un citas.”

NextJet mārketinga un tīkla pārvaldes viceprezidents Hennings Lindbergs (Henning Lindberg) uzsver: „Mēs esam ļoti priecīgi paziņot par jauno sadarbību ar airBaltic. Mums ir liels pieprasījums pēc ceļojumiem starp mūsu galamērķiem Skandināvijā un Baltijā, un tas, ka mēs tagad stiprinām sadarbību reģionā, būtiski uzlabos mūsu piedāvājumus klientiem.”

airBaltic un NextJet sadarbība nodrošinās pasažieriem ērtākus savienojumus caur Rīgu (Latvijā) un Stokholmas Arlandas lidostu (Zviedrijā).

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.


Par airBaltic īsumā:
airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet  Ralfam-Dīteram Montāgam-Girmesam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 26 lidmašīnas: trīs Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014. un 2015.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.


Par Nextjet īsumā:
Nextjet ir viena no Zviedrijas lielākajām lidsabiedrībām, kas veic regulāros lidojumus, čarterreisus un ACMI lidmašīnu īres pakalpojumus. Regulārie lidojumi aptver gan nacionālos, gan starptautiskos reisus. Stokholmas Arlandas lidosta ir lidsabiedrības galvenais centrs. Arlandas lidostā Nextjet ir trešā lielākā lidsabiedrība pēc dienā veikto lidojumu skaita. 280 darbinieki un 16 lidmašīnas nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 20 galamērķiem. Mūsu sadarbība ar vairākām Eiropā vadošām lidsabiedrībām nodrošina savienojumus cauri Stokholmas Arlandas, Gēteborgas un Helsinku lidostām, lai ceļotu Eiropā un ārpus tās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.39932704sec.