TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Burtnieku pašvaldība aicina kopīgi radīt novada simbolu Valmiermuižai

Burtnieku novada pašvaldība gan lielus, gan mazus novada iedzīvotājus, kā arī citus interesentus aicina piedalīties Vides objektu ideju konkursā, lai kopīgi radītu novada simbolu Valmiermuižai.
Konkursa mērķis ir iegūt konceptuāli atbilstošāko, labāko, oriģinālāko un racionālāko ideju teritorijas attīstīšanai valsts galvenā autoceļa A3 (Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža) un valsts reģionālā autoceļa P17 (Valmiera-Rūjiena-Igaunijas robeža) rotācijas aplim, attīstot ideju par simbolisku “vārtu” veidošanu Valmiermuižā, Valmieras pagastā.
Ideju konkursā var piedalīties ikviens (skolēni,  pirmsskolas vecuma bērni,  topošie ainavu dizaineri, arhitekti, mākslinieki, biedrības u.c.),  kas vēlas ierosināt kādi varētu izskatīties Burtnieku novada “vārti” Valmiermuižā.  Konkursā aicināti piedalīties dalībnieki  bez vecuma ierobežojuma, gan individuāli, gan kopā ar domubiedriem.
Darbi jāiesniedz līdz 22.maijam Valmieras pagasta pārvaldē (Vanagu ielā 4, Valmieras pag., Burtnieku novads, LV-4219) personīgi vai pa pastu, vai uz e-pasta adresi: [email protected] ar norādi “Ideju konkursam”.
Idejas konkursam jāiesniedz vizuālā formā (zīmējumos, rasējumos, maketos, utml.), pievienojot īsu idejas aprakstu, norādot, kas tas par objektu, no kā tas gatavots, cik liels tas ir. Kopā ar iesniegto darbu jānorāda vārds, uzvārds, vecums, nodarbošanās, e-pasts un tālruņa numurs.
Plānots, ka labākās idejas autoram tiks pārsteiguma balvas no Burtnieku novada pašvaldības.
Vairāk par konkursa noteikumiem var uzzināt pašvaldības mājaslapā www.burtniekunovads.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89800596sec.