TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Madridi

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2017.gada 26.maijā, sadarbībā ar Spānijas lidsabiedrību Iberia uzsāka tiešos lidojumus jaunā maršrutā no Rīgas uz Madridi. Šis maršruts piedāvā ērtas ceļošanas iespējas pasažieriem starp Spāniju un Latviju, kā arī uz tālākiem galamērķiem Baltijas valstīs, Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

airBaltic maršrutu tīklu pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda: „Mēs esam priecīgi sadarbībā ar Iberia sākt tiešos lidojumus jaunā maršrutā starp Latvijas un Spānijas galvaspilsētu. Jaunais maršruts piedāvā ceļotājiem no Baltijas valstīm iespējas izzināt Madridi, kur tās vēsturiskais gars ir atradis mājvietu starp moderno arhitektūru, bet ceļotājiem no Spānijas – aizraujošo Baltijas reģionu.”

airBaltic no Rīgas uz Madridi lidojumus veic trīs reizes nedēļā ar Boeing 737 un  Bombardier CS300 lidmašīnām. Lidojuma ilgums ir 4 stundas un 5 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir, sākot no 89 eiro, ietverot lidostu nodevas un darījuma izmaksas. Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā www.airBaltic.com.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.


Par airBaltic īsumā:
airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 26 lidmašīnas: trīs Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014. un 2015.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48769808sec.