TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air iepazīstina ar jaunu, inovatīvu pakalpojumu - Fare Lock

Wizz Air, lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, šī gada 16.augustā paziņo par jaunu pakalpojumu saviem pasažieriem - Fare Lock, kas ļaus saglabāt izvēlēto lidojumu tarifu noteiktam lidojumam ar papildus vēlmēm līdz 48 stundām. Wizz Air nepārtraukti cenšas papildināt savu pakalpojumu klāstu, lai saviem klientiem nodrošinātu labāko apkalpošanu. Tieši šī iemesla dēļ, tika radīts šis pakalpojums, lai atbalstītu WIZZ dedzīgāko ceļotāju vajadzības un vēlmes.
KAS IR WIZZ FARE LOCK PAKALPOJUMS
•    Fare Lock ir inovatīvs pakalpojums, kas sniedz WIZZ pasažieriem iespēju saglabāt izvēlēto biļetes tarifu līdz 48 stundu periodam par 3 EUR no personas.
•    Fare Lock pakalpojums ir pieejams lidojumu rezervācijām, kas ir veiktas vairāk kā 7 dienas pirms izlidošanas datuma vai pirmā lidojuma dienas, ja ir iegādātas turp – atpakaļ biļetes.
•    Fare Lock ir pieejams wizzair.com mājaslapā un to var izmantot vienvirziena vai turp – atpakaļ lidojumu rezervācijām, kā arī rezervācijām ar vairākiem pasažieriem. Izvēlētos lidojumus, pasažieru skaitu un to vārdus nav iespējams mainīt pēc pakalpojuma Face Lock apmaksas.
•    Lai finalizētu rezervāciju par cenu, kas iegūta izmantojot Fare Lock pakalpojumu, WIZZ klientiem 48 stundu laikā, MyWIZZ lapā ir jāapmaksā pilna norādītā ceļojuma summa, izmantojot kredītkarti vai MyWIZZ kontā uzkrāto kredītu.
•    Ja rezervācija nav finalizēta 48 stundu laikā kopš tika izmantots Fare Lock pakalpojums, rezervētais lidojuma tarifs tiks automātiski atcelts.  
IEGUVUMI, KO SNIEDZ FARE LOCK PAKALPOJUMS
•    WIZZ ceļotāji tagad var ērti nodrošināt pieejamo zemāko cenu jebkuram WIZZ lidojumam*  līdz tiek izplānotas visas brīvdienas.
•    Izvēlētie lidojumi, kas rezervēti ar Fare Lock netiks izpārdoti un to cena nemainīsies 48 stundas kopš rezervācijas brīža.
•    Fare Lock pakalpojumam ir nemainīga cena, neatkarīgi no lidojuma galamērķa, laika vai papildus vēlmēm.
Džordžs Mikelopoluss, Wizz Air mārketinga nodaļas vadītājs: “Wizz Air jau atkal pierāda savu apņemšanos atrast jaunus veidus, kā uzlabot klientu ceļojumu pieredzi. Jaunais pakalpojums, kas šodien tiek atklāts ir lielisks rīks, lai atvieglotu mūsu klientiem rezervācijas procesu, ļaujot bez papildus raizēm finalizēt lidojumu rezervāciju 48 stundu laikā. Sekojot mūsu nesenajam paziņojumam par rokas bagāžas izmaksu samazināšanu mēs turpinām koncentrēties uz veidiem kā vēl vairāk atbalstīt mūsu pasažieru vajadzības.”
*atkarīgs no pieejamības, pakalpojuma apraksts pieejams šeit: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/fare-lock

Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 85 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 500 maršrutos, savienojot 142 galamērķi 43 valstīs. Wizz Air aptuveni 3,3000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 23.8 miljonu pasažieru izvēli 2017. gada 31.marta beigās. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori uzņēmumu atzina par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību, kas ir viens no vadošajiem aviācijas žurnāliem un Aviācijas centra (CAPA)vadošais un neatkarīgais tirgus izpētes sniedzējs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.271487sec.