TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Rīgas dome sadarbībā ar Altum atklās grantu programmas «Atspēriens» rudens konkursu

29.augustā, plkst.11, Rātsnama 5.stāva foajē Rīgas dome un AS „Attīstības finanšu institūcija Altum” aicina uz grantu programmas “Atspēriens” rudens konkursa atklāšanas pasākumu, kurā informēs par konkursa norisi un pieejamo atbalsta apjomu jaunajiem uzņēmējiem, kā arī izmaiņām grantu programmas turpmākajā darbībā.

Grantu programmā “Atspēriens” iespējams saņemt līdzfinansējumu 80% apmērā dažādu izdevumu segšanai jaunajiem komersantiem. Konkurss tiek izsludināts divas reizes gadā, lai noskaidrotu ekonomiski dzīvotspējīgākās un inovatīvākās komercdarbības idejas Rīgā.

Konkursa pieteikumus izvērtē kompetenta vērtēšanas komisija atbilstoši iepriekš izstrādātiem vērtēšanas kritērijiem. Savukārt šajā sezonā tiks ieviesta arī jauna balsošanas kārtība, kurā papildus komisijas vērtējumam, pieteikumus un uzņēmēju biznesa ieceres varēs vērtēt arī iedzīvotāji un potenciālie klienti.

Grantu programmu “Atspēriens” administrē Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments. “Atspēriens” aktualitātēm ir iespējams sekot līdzi interneta vietnē www.atsperiens.lv, sociālajās vietnēs Twitter (@Atsperiens) un Facebook (Grantu programma  “Atspēriens”) kā arī Attīstības finanšu institūcijas ALTUM interneta vietnē www.altum.lv.

Rīgas dome kopš 2009. gada īsteno grantu programmu “Atspēriens“, kuras mērķis ir veicināt mazo un vidējo uzņēmumu attīstību Rīgā. Programmas gaitā piešķirtais atbalsts palīdz uzņēmējam izveidot infrastruktūru veiksmīgas komercdarbības sākšanai. Kopumā no 2009. gada grantu programmā “Atspēriens” atbalstītas 145 uzņēmējdarbības idejas, piešķirot kopējo līdzfinansējumu vairāk nekā 1 200 000 eiro apmērā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4704771sec.