TŪRISMA BIZNESS | Bizness

WizzAir paziņo par lielāko personāla uzņemšanas kampaņu kopš tā dibināšanas

WizzAir, lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, šī gada 28.septembrī izziņo plašāko personāla uzņemšanas kampaņu tā pastāvēšanas vēsturē, sniedzot dažādas darba iespējas tā plašajā tīklā. Pēc līdera pozīcijas nostiprināšanas Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas ilga 13 gadus, WIZZ radīs vismaz 1,300 jaunas darbavietas nākamā gada laikā, kā arī līdz 2018. gada beigām papildinās savu floti ar 21 pavisam jaunām Airbus A320 un A321 lidmašīnām, neskaitot 11 jaunas lidmašīnas, kas tiks pievienotas flotei jau 2017. gadā. Līdz 2018. gada beigām WIZZ komanda plāno paplašināties līdz vairāk kā 4,500 darbiniekiem. Aviokompānijas attīstība un karjeras iespējas ar to nebeidzas, līdz 2024. gada beigām WIZZ plāno dubultot savu floti līdz vairāk kā 160 lidmašīnām.

Līdz 2018. gada beigām, vairāk kā 25 valstīs visā Eiropā un ārpus tās robežām, tiks organizētas vairāk kā 400 personāla uzņemšanas atlases gan pilotiem, gan apkalpes komandai, lūkojot piesaistīt profesionālajai WIZZ komandai apņēmīgus un entuziasma pilnus cilvēkus, kuriem aviācija ir kas vairāk kā aizraušanās.  

#IamWIZZcrew kampaņas ietvaros WIZZ ikvienam, kurš ir ieinteresēts uzsākt karjeru aviosabiedrībā, sniegs nepieciešamo informāciju par kompāniju, karjeru aviācijas jomā, kā arī padomus no pilotiem un apkalpes komandas. Interesenti jau var atrast vairākus tūkstošus bildes un ierakstus dažādos sociālo mediju tīklos, ko publicējuši pašreizējie darbinieki, apliecinot savu aizraušanos un degsmi par aviācijas nozari.

Papildus pievilcīgām kompensācijām un pabalstu sistēmai, Wizz Air garantē vairākus darba režīmus tā pilotiem: otrie piloti un lidmašīnas kapteiņi var mainīt lidojumus, izmantojot plašo WIZZ tīklu ar vairāk nekā 550 pārlidojumiem, vai pārvietoties uz kādu no 28 operatīvajām bāzēm, kas atrodas 15 dažādās Eiropas valstīs.

(gaidāmās pilotu atlases un uzņemšanas informācija pieejama: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/pilots#/)

Tie, kas tiks uzņemti Wizz Air apkalpes komandā saņems nepieciešamās apmācības, bezmaksas uniformas un iespēju pārstāvēt vienu no veiksmīgākajām aviokompānijām Eiropā savā dzimtajā valstī, kā arī izmantot darbinieku ceļojumus WIZZ tīklā visā Eiropā un ārpus tās robežām. (gaidāmās apkalpes komandas atlases un uzņemšanas informācija pieejama: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/career/cabin-crew-flight-attendant/#/

WIZZ AIR GAIDĀMĀS PERSONĀLA UZŅEMŠANAS ATLASES:

DATUMS

VALSTS

PILSĒTA, VIETA

KOMANDA

2. oktobris

Lietuva

Viļņa, Best Western Hotel

Apkalpes komanda

Pieteikties

3. oktobris

Latvija

Rīga, Elefant Hotel

Apkalpes komanda

Pieteikties

9./19. oktobris

Polija

Varšava, Hampton by Hilton Warsaw Airport

Apkalpes komanda

Pieteikties

9./17. oktobris

Lielbritānija

Lutona, Stuart Hotel / Ibis Hotel

Apkalpes komanda

Pieteikties

10./26. oktobris

Polija

Gdaņska, Novetel Marina

Apkalpes komanda

Pieteikties

14. oktobris

Polija

Katovice, Novotel Centrum

Apkalpes komanda

Pieteikties

24. oktobris

Polija

Vroclava, Park Hotel Diament

Apkalpes komanda

Pieteikties

4 atlases oktobrī

Ungārija

Budapešta

Pilots

Pieteikties noteikta tipa lidmašīnām

Pieteikties nenoteikta tipa lidmašīnām

4 atlases oktobrī

Ungārija

Budapešta

Otrais pilots

Pieteikties nenoteikta tipa lidmašīnām

Pieteikties noteikta tipa lidmašīnām

11. oktobris

Austrija

Vīne

Pilots

Reģistrēties

17. oktobris

Grieķija

Atēnas

Pilots

Reģistrēties

 

Jožefs Ujhelji, vadošais Wizz Air lidojumu speciālists: "Wizz Air jau ir viena no veiksmīgākajām aviokompānijām Eiropā un tā turpina pārliecinošu izaugsmi. Ir plānots, ka mūsu flote dubultosies līdz 2024. gada beigām, sniedzot dažādas iespējas visiem esošajiem un topošajiem darbiniekiem veidot augsti lidojošu karjeru vienā no lielākajām zemo cenu aviokompānijām Centrāleiropā un Austrumeiropā. Wizz Air lepojas ar profesionālajiem kolēģiem, kas nodrošina lielisku servisu mūsu klientiem, kā arī gūst labumu no apmācībām, izcilām karjeras iespējām un neaizmirstamu darba pieredzi. Mūsu darbinieki ir galvenā WIZZ veiksmes stāsta daļa un tieši tāpēc, uzsākot #IamWIZZcrew kampaņu,  mēs viņus iedrošinām dalīties ar savu pieredzi un sniegt ieskatu par šo darbu tiem, kas vēlas pievienoties WIZZ komandai. Mēs vēlamies veidot uzņēmuma izaugsmi un paplašināt savu komandu radot vismaz 1,300 jaunas darba vietas, tādēļ aicinām un iedrošinām visus tos, kas vēlas veidot savu karjeru aviācijas nozarē piedalīties kādā no 400 atlasēm, kas paredzētas gan pilotiem, gan apkalpes komandai līdz 2018. gada beigām."

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 85 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 550 maršrutos, savienojot 142 galamērķi 43 valstīs. Wizz Air aptuveni 3,3000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 23.8 miljonu pasažieru izvēli 2017. gada 31.marta beigās. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori uzņēmumu atzina par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību, kas ir viens no vadošajiem aviācijas žurnāliem un Aviācijas centra (CAPA) vadošais un neatkarīgais tirgus izpētes sniedzējs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12827301sec.