TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Igaunijā iepazīstinās ar Valmieras tūrisma piedāvājumu

Ar mērķi popularizēt Latvijas, Gaujas Nacionālā parka (GNP), Valmieras un apkārtējo novadu tūrisma piedāvājumu Valmieras Tūrisma informācijas centra pārstāvji no 2018.gada 9. līdz 11.februārim piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē “Tourest 2018” Tallinā (Igaunija). Tūrisma speciālisti strādās gan apvienotajā Latvijas nacionālajā stendā, gan Valmieras pilsētas stendā.
Pirmo reizi izstādē “Tourest 2018” Valmiera un apkārtējie novadi tiks pārstāvēti atsevišķā stendā, lai Igaunijas ceļotājus labāk varētu iepazīstināt ar atpūtas iespējām Valmieras pusē. Izstādes apmeklētāji varēs uzzināt par tūrisma piesaistes objektiem, piedāvājumiem ģimenēm ar bērniem, velo un pastaigu maršrutiem, aktīvās atpūtas iespējām, ko piedāvā gan Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parks, Vidzemes Olimpiskais centrs, gan arī citi aktīvās atpūtas uzņēmumi. Tāpat ceļotāji tiks informēti par lielākajiem pasākumiem 2018.gadā Hanzas pilsētā Valmierā, tostarp par velo un kino festivālu “Kino pedālis 2018”, Valmieras 735 gadu jubileju, grupas “Prāta vētra” koncertu, Valmieras vasaras teātra festivālu, Valmieras restorānu nedēļām aprīlī un novembrī, “Sportlat” Valmieras maratonu, valsts simtgades svinību norisēm Valmierā un vēl daudziem citiem notikumiem.
Kā ierasts, tūrisma galamērķis tiks popularizēts kopā ar tūrisma uzņēmējiem, kuru piedāvājums ir jau labi iepazīts un iemīļots Igaunijas mērķtirgū. Stenda apmeklētāji tiks aicināti nobaudīt Valmiermuižas alus darītavas brūvējumus, kā arī gardu rudzu maizi ar kaņepju un zaļumu sviestu no pils krodziņa “Pils ķēķis”. Tāpat ikviens varēs uzņemt fotogrāfiju stendā ar īpašiem aksesuāriem kā sveicienu Latvijas un Igaunijas valsts simtgadē, pēc tam to ievietojot sociālajos tīklos ar mirkļbirku #visitvalmiera un #LVEE100. Arī stenda dizains būs veidots sasaistē ar valsts svinību gadu.
Jāpiebilst, ka ceļotāji no Igaunijas ir visbiežākie ārvalstu viesi Valmierā, interesējoties gan par apskates vietām, iepirkšanās iespējām, veselības kūrēm, gardām maltītēm un restorānu piedāvājumu, gan arī pasākumiem Valmieras pusē. Skatoties Valmieras Tūrisma informācijas centra apkalpoto klientu statistiku, 2017.gadā viesu no Igaunijas īpatsvars starp visiem ārvalstu viesiem bija 42,52%.  
Nākamā izstāde, kurā Valmieras Tūrisma informācijas centra speciālisti popularizēs Latvijas, Gaujas Nacionālā parka (zīmols EnterGauja) un Valmieras tūrisma piedāvājumu, būs izstāde “F.re.e”, kas no 21. līdz 25.februārim norisināsies Minhenē (Vācija). Savukārt no 7. līdz 11.martam Berlīnē norisināsies starptautiskā tūrisma izstāde “ITB 2018”. Dalība abās izstādēs notiks Latvijas nacionālajā stendā.
Dalība izstādēs notiek ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu.  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12755799sec.