TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Lai trenētu jaunos pilotus, «airBaltic Training» pasūta jaunas lidmašīnas

airBaltic Training no Diamond Aircraft pasūtījusi trīs viena dzinēja DA40 NG apmācību lidmašīnas un vienu divu dzinēju DA42-VI apmācību lidmašīnu, kas paredzētas lidsabiedrības nesen izveidotajai airBaltic Training Pilotu akadēmijai.  Līgums  paredz airBaltic Training iespēju no Diamond Aircraft iegādāties vēl 11 lidmašīnas. Papildus tam airBaltic Training pasūtījusi arī DSIM lidošanas apmācības simulatoru. Plānots, ka lidmašīnu piegāde tiks uzsāktas 2018. gada maijā.

airBaltic Training valdes loceklis Pauls Cālītis norāda: „Mēs esam pārliecināti, ka Diamond Aircraft ir drošākās un modernākās apmācību lidmašīnas, kādas šobrīd pieejamas. Tā kā mūsu nākotnes piloti galvenokārt tiek gatavoti darbam ar Bombardier C Series floti, ir svarīgi, ka apmācību lidmašīnu pilotu kabīne ir aprīkota lieliem LCD ekrāniem, kas nodrošina optimizētas kontroles un displeju funkcijas papildus lidaparāta vispārējai efektivitātei.”

Diamond Aircraft Industries GmbH tirdzniecības un mārketinga direktore Amila Špīgela (Amila Spiegel) uzsver: „Mēs esam lepni, ka airBaltic izvēlējusies tieši mūsu profesionālos lidojuma apmācības risinājumus. Ar mūsu DA40 NG un DA42-VI lidmašīnām, kas aprīkotas ar degvielu taupošajiem AE300 Jet-A1 dzinējiem un jaunāko Garmin NXi stikla kabīni, kā arī ar lidojumu apmācības iekārtām, airBaltic gūs labumu no augsta standartizācijas līmeņa attiecībā uz apkalpošanu, rezerves daļām un procedūrām. Mēs esam pārliecināti, ka Diamond flote veicinās uzņēmuma nākotnes veiksmes stāstu.”

airBaltic Training izpilddirektors Vilmantas Mažonas piebilst: „Kopš paziņojuma par Pilotu akadēmijas izveidi pērn decembrī, interese no potenciālajiem studentiem ir ievērojama. Esam saņēmuši vairāk nekā 200 pieteikumu, no kuriem tiks izraudzīta pirmā klase ar 12 studentiem. Teorētiskā apmācība sāksies martā, bet pēc aptuveni trīs mēnešiem studentiem jau būs iespēja izmantot vienu no pilnīgi jaunajiem apmācību lidaparātiem.”

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem, piedāvājot ērtus savienojumus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā lidsabiedrība pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 31 lidmašīna: astoņas Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. gadā airBaltic saņēma ATW Tirgus līdera balvu. Papildus tam 2014., 2015. un 2017. gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

airBaltic meitas uzņēmums airBalticTraining savā modernajā un īpaši izveidotajā apmācības centrā Rīgā piedāvā plašu aviācijas apmācību pakalpojumu klāstu. Uzņēmums izveidots 2010. gadā un kopš tā laika katru gadu sniedz apmācību aptuveni 3 000 profesionāļu no visas pasaules – vairāk nekā 1 500 pilotiem, gandrīz 1 000 stjuartu un vairākiem simtiem lidostas darbinieku, bagāžas aģentiem, drošības darbiniekiem un citiem.

Par Diamond Aircraft īsumā:

Diamond Aircraft ir vienīgais uzņēmums, kas lidojumu apmācības institūcijām piedāvā pilnu modernu, drošu, degvielu taupošu un uzticamu viena un divu dzinēju lidmašīnu klāstu, kā arī augstas precizitātes Diamond Simulation lidojumu apmācības ierīces un ar tām saistītus apkopes pakalpojumus un pilotu apmācību. Uzņēmums 1981. gadā dibināts Austrijā, kur joprojām atrodas tā galvenā biroja ēka.

DA42-VI

DA42-VI ir Diamond vadošā divu dzinēju lidmašīnas jaunākā versija – pirmā sertificētā vispārīgās aviācijas lidmašīna, kas apvieno modernu tehnoloģiju korpusu, aviācijas iekārtas un dzinējus (Austro Engine AE300). Klientiem piegādāts vairāk nekā 1000 DA42 lidmašīnu kopš to ieviešanas pirms vairāk nekā desmit gadiem, pārspējot pārējās sertificētās šāda veida lidmašīnas. Pilnībā no oglekļa kompozītmateriāliem veidotā DA42 ir aprīkota ar degvielu taupošiem, videi draudzīgiem un uzticamiem reaktīvajiem AUSTRO dzinējiem, Garmin G1000 NXi ar trīs asu automātiskās lidojumu kontroles sistēmu un elektriskās piedziņas gaisa kondicionieri, kas uzstādāms pēc izvēles.

DA40 NG

Modernās, pilnībā no kompozītmateriāliem veidotās DA40 NG lidmašīnas aprīkotas ar degvielu taupošiem, videi draudzīgiem un ļoti klusiem reaktīvajiem AUSTRO dzinējiem (AE300) un jaunajām Garmin G1000 NXi stikla kabīnēm. Šobrīd pasaulē tiek izmantoti vairāk nekā 2000 Diamond DA40 lidmašīnu, no kurām daudzas veic augstas noslogotības komerciālas darbības, DA40 flotei ik dienu pierādot savu izturību un drošību.

DSIM

Diamond lidmašīnu modeļiem atbilstošas lidojumu apmācības ierīces izstrādājuši piloti, lidojumu instruktori un inženieri, lai radītu labākos iespējamos apmācību rīkus. Tās ir izgatavotas no autentiskām Diamond lidmašīnu detaļām ar reālu aviācijas elektroniku, augstākā līmeņa vizualizācijas iekārtām un lidojumu dinamikas modeļiem precizitātei, ko nav iespējams pārspēt. Instruktoru vadības stacijas ir līdzvērtīgas tām, kādas parasti atrodas tikai augsta līmeņa pilnas kustības lidaparātu ierīcēs. Diamond lidaparātu simulatori, kas radīti gan pamata, gan progresīvai instrumentu, navigācijas un procedūru apmācībai, ir ideāli piemēroti apmācības, treniņu lidojumu un pārbaužu nolūkiem, kā arī kompetences testiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88786197sec.