TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic populārākie Lieldienu galamērķi – Madride, Malaga un Atēnas

Latvijas lidsabiedrības airBaltic populārākie vasaras sezonas galamērķi šā gada Lieldienu brīvdienās bija Madride, Malaga un Atēnas. Kopumā Lieldienās visvairāk pasažieru no Rīgas ceļojuši uz Maskavu, Tallinu un Londonu.

airBaltic ieņēmumu pārvaldības vecākā viceprezidente Eva Plakane norāda: „Lieldienu brīvdienas sakrita ar mūsu vasaras grafika pirmo nedēļas nogali. Mēs novērojām lielu pasažieru plūsmu uz airBaltic iecienītākajiem brīvdienu galamērķiem, tostarp uz jaunajiem galamērķiem Malagu, Lisabonu un Gdaņsku. Drīzumā mēs arī atsāksim lidojumus uz tādiem iecienītiem vasaras galamērķiem kā Venēciju, Maltu, Rodas salu un Maljorku.”

„Šajā pavasarī kopumā airBaltic no Rīgas uzsāks lidojumus uz astoņiem jauniem galamērķiem. Papildus jaunajiem reisiem, kurus atklājām pagājušajā nedēļā, tuvākajā laikā airBaltic sāks lidojumus arī no Rīgas uz Almati, Bordo, Splitu, Sočiem un Kaļiņingradu,” piebilda Plakane.

2018. gada vasarā airBaltic savam maršrutu tīklam pievienos deviņus jaunus galamērķus. Kopumā šajā vasarā airBaltic piedāvās vairāk nekā 70 tiešos lidojumus no Rīgas, Tallinas un Viļņas. Papildus tam airBaltic vasaras sezonā arī piedāvās uzlabotu pakalpojumu klāstu, palielinot lidojumu skaitu no Rīgas uz tādiem galamērķiem kā Odesu, Parīzi, Minheni, Varšavu, Maskavu un Milānu. Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts pieejams lidsabiedrības mājaslapā www.airbaltic.com.

airBaltic nodrošina lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem. No ikviena no šiem galamērķiem airBaltic piedāvā ērtus savienojumus caur Rīgu uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā arī tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12358999sec.