TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Valmieru popularizēs Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā

2. un 3.jūnijā Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā jau 48.reizi notiks Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu gadatirgus, kur individuālā stendā popularizēs arī Valmieras un apkārtējo novadu tūrisma piedāvājumu.
Stenda apmeklētāji tiks iepazīstināti ar gaidāmajiem pasākumiem: no 27. līdz 29.jūlijam tiks atzīmēta Valmieras 735.jubileja, savukārt no 3. līdz 5.augustam Valmierā norisināsies nu jau par tradīciju kļuvušais Valmieras vasaras teātra festivāls. Valmiermuižā 16.jūnijā notiks vasaras etnofestivāls “Sviests”, bet 14.julijā aicināsim uz Indriķa dienu Kocēnu novadā. Arī šogad viesus laipni gaidīsim Valmieras restorānu nedēļā, kas norisināsies no 5. līdz 11.novembrim. Tāpat varēs uzzināt informāciju par apskates objektiem, aktīvās atpūtas iespējām, piedāvājumiem ģimenēm ar bērniem, saimniecībām, amatniecību un tūrisma objektiem Valmierā un apkārtējos novados. Interesenti tiks iepazīstināti ar Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parka, Beverīnas koka skulptūru labirintu un parka, Mucu muzeja un citu objektu piedāvājumiem aktīvajā tūrisma sezonā.
Abas pasākuma dienas mazi un lieli stenda apmeklētāji varēs apskatīt šķirnes trušu audzētavas “Mežiņi” trušus. Būs iespējams vērot arī paraugdemonstrējumus trušu vilnas vērpšanā. Varēs nogaršot z/s “Zilūži” zaļumu sieru un AS “Valmieras piens” sarūpēto ķimeņu sieru. 2.jūnijā stenda apmeklētājus cienās ar Valmieras muzeja pagatavoto “Pavasara ziedu sīrupu”, savukārt 3.jūnijā Valmieras muzejs klātesošos priecēs ar dziesmām un kokles spēli, kā arī iepazīstinās ar īpašu jostu aušanas veidu – celošanu.
Valmieras Tūrisma informācijas centrs jau otro gadu piedalās Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja rīkotajā Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu gadatirgū. Plašāka informācija pieejama mājaslapā http://brivdabasmuzejs.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18434691sec.