TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Noskaidros labākos izmitināšanas uzņēmumus Ventspilī 2018

Jau vienpadsmito gadu, turpinot tradīciju, apbalvot labākās Ventspils naktsmītnes, izsludināts jaunais šā gada naktsmītņu konkurss “Labākais izmitināšanas uzņēmums Ventspilī 2018”. Konkursā piedalās visi Ventspilī reģistrētie izmitināšanas uzņēmumi izsludinātajās piecās nominācijās. Divās konkursa kārtās tiks vērtētas vairāk nekā 100 naktsmītnes.

Konkursa dalībai tiek virzīti visi izmitināšanas uzņēmumi, kas savu saimniecisko darbību veic Ventspils pilsētas administratīvajā teritorijā un, kas ir reģistrēti Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centra datu bāzē.


Labākais izmitināšanas uzņēmuma konkurss Ventspilī tiek organizēts ar mērķi, lai veicinātu pilsētā esošo izmitināšanas uzņēmumu gan darbinieku profesionalitātes, gan sniegto pakalpojumu kvalitātes paaugstināšanu, kā arī īpaši izceltu pilsētas labākās naktsmītnes, popularizējot pilsētas tūrismu kopumā.


Konkursa dalībnieku vērtēšana notiks divās kārtās un izmitināšanas uzņēmumi tiks sadalīti piecās grupās: viesnīcas, viesu nami, brīvdienu mājas, naktsmītnes privātmājās (apartamentos), kā arī  hosteļi un jauniešu mītnes. Pirmajā kārtā vērtējumu veiks Ventspils pilsētas Tūrisma informācijas centrs (TIC), veicot vērtējumu saskaņā ar vērtēšanas anketā ietvertajiem kritērijiem. Vērtēšanas komisija, pēc iepazīšanās ar Ventspils TIC sagatavoto vērtējumu, izvirzīs dalībniekus konkursa otrajai kārtai, kuras vērtēšanā piedalīsies gan konkursa vērtēšanas komisija, gan trīs neatkarīgo ekspertu komisija.

 

Konkursa uzvarētāju paziņošana un apbalvošana notiks noslēguma pasākumā šā gada decembrī. Katras vērtēšanas grupas pirmo trīs vietu ieguvēji saņems tiesības ievietot bez maksas vienu informācijas laukumu Ventspils tūrisma brošūrā un Ventspils tūrisma kartē, kā arī būs iespēja piedalīties Ventspils TIC organizētā izglītojošā pieredzes braucienā.


Visi konkursa rezultāti tiks paziņoti Ventspils portālā www.ventspils.lv un citos plašsaziņas līdzekļos, VisitVentspils sociālajo tīklu kontos, kā arī mājas lapā www.visitventspils.com.


Ar konkursa nolikumu var iepazīties ŠEIT, jautājumu gadījumā, aicinām sazināties pa tālruni 63622263, vai rakstot uz  e-pastu uz [email protected].


Visus jaunie izmitināšanas uzņēmumi, kas līdz šim nav tikuši iekļauti Ventspils TIC datu bāzē, tiek laipni aicināti reģistrēties un sniegt informāciju par sava uzņēmuma darbības virzienu, lai turpmāk veidotu sadarbību. Lai reģistrētos Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centra datu bāzē,  jāaizpilda pieteikuma anketa un jāiesūta naktsmītnes fotoattēli, ievietošanai www.visitventspils.com.


Pagājušā gada konkursa “Labākais izmitināšanas uzņēmums Ventspilī 2017” pirmās vietas ieguvēji Viesnīcu grupā - viesnīca „Jūras brīze”; Viesu namu grupā – viesu nams “Marbella”; Brīvdienu māju grupā – brīvdienu māja “Namelis”; Naktsmītnes privātmājā – apartamenti “40 Saules” un Hosteļu un jauniešu mītņu grupā - Ventspils Augstskolas tūristu viesnīca, savukārt, pēc ekspertu komisijas ierosinājuma, tika piešķirti arī pateicības raksti vairākām naktsmītnēm konkursa nolikumā neiekļautās nominācijās: Ventspils Piejūras kempingam – par velosipēdistiem draudzīgāko naktsmītni Ventspilī 2017. gadā; Viesu namam “Vasarnīcu 17” – par veiksmīgāko izmitināšanas uzņēmumu debiju Ventspilī 2017. gadā un Naktsmītnei privātmājā “Bērzi” – par veiksmīgāko un personīgāko komunikāciju ar viesiem Ventspilī 2017. gadā. 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13780499sec.