TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Notika ikgadējā Zemgales tūrisma konference «Sadarbības spēks tūrisma attīstības veidošanā»

Latvijas investīciju un attīstības aģentūra un  Zemgales Tūrisma asociācija  5.decembrī Jelgavas pilī organizēja ikgadējo Zemgales tūrisma konferenci “Sadarbības spēks tūrisma attīstības veidošanā”.


Konferences pirmajā daļā tika sniegts ieskats Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) realizētajās un plānotajās tūrisma mārketinga aktivitātēs un ieskicētas Zemgales tūrisma tendences aizvadītajā tūrisma sezonā, kuras prezentēja gan Centrālās statistikas pārvalde, gan Zemgales Tūrisma asociācija, kura apkopojusi Zemgales tūrisma pakalpojumu sniedzēju sniegtos datus.


Konferences otrā daļa bija veltīta labās prakses piemēriem – realizētajām sadarbībām starp vietējām partnerībām, pašvaldībām un uzņēmējiem, kā arī aktuālajiem projektiem Zemgales reģionā. Asociācija valdes priekšsēdētāja Inese Turkupole-Zilpure pārliecināta, ka darbojoties tūrisma nozarē ir svarīga tieši savstarpēja sadarbība dažādos līmeņos, tāpēc varam būt lepni, ka Zemgalē sadarbībai ir stipras saknes, bet tai jāspēj aptvert ne tikai reģiona centri, bet visi Zemgales un Sēlijas tūrisma sniedzēji no Dobeles līdz pat Aknīstei.


Konferences noslēgumā dalībnieki devās ekskursijā pa atjaunotajām Jelgavas pils telpām.


Zemgales tūrisma konferenci “Sadarbības spēks tūrisma attīstības veidošanā” organizē LIAA, sadarbībā ar ZTA, Latvijas Lauksaimniecības universitāti un Jelgavas reģionālo tūrisma centru.


ZTA ir viena no jaunākajām reģionālajām tūrisma asociācijām Latvijā, dibināta pirms 15 gadiem 30.decembrī ar mērķis veicināt tūrisma attīstībai labvēlīgu vidi tūrisma nozares attīstību Zemgalē.  Šobrīd asociācija apvieno 55 biedrus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15022397sec.