TŪRISMA BIZNESS | Bizness

AS Tallink Grupp noslēdz izmaiņas kompānijas valdē

Šī gada 22.februārī AS Tallink Grupp ir iesniedzis paziņojumu biržā par izmaiņām kompānijas valdes dalībnieku sastāvā. Pamatojoties uz kompānijas valdes priekšsēdētāja Paavo Nõgene rekomendācijām, AS Tallink Grupp padome par valdes locekli iecēla Piret Mürk-Dubout, spēkā no 2019. gada 15. aprīļa. Vienlaicīgi padome no valdes dalībnieku sastāva atsauca Andres Hunt, spēkā no 2019. gada 27. februāra, saskaņā ar viņa atkāpšanos no amata.

No 2019. gada 15. aprīļa AS Tallink Grupp valde, Paavo Nõgene vadībā, darbosies piecu dalībnieku sastāvā: Lembit Kitter, Kadri Land, Harri Hanschmidt un Piret Mürk-Dubout.

Piret Mürk-Dubout ir nozīmīga starptautiska pieredze pārdošanā un mārketingā, uzņēmumu vadībā. Tallink Grupai viņa pievienojas no Tallinas Lidostas, kurā kopš 2016. gada bijusi valdes priekšsēdētāja un vadītāja. Viņas atbildība bija ievērojama biznesa izaugsmes attīstība, kā arī ieguldījums atzinību iegūšanā – Labākā Eiropas lidosta, Labākā biznesa atpūtas telpa un Zelta atzinība par korporatīvo atbildību.

Pirms tam Piret Mürk-Dubout ir strādājusi atbildīgos mārketinga un vadības amatos Telia Grupā. Laikā no 2014. gada līdz 2016. gadam viņa bija vecākā viceprezidente uzņēmumā Telia Sonera Estonia, un šajā laikā viņas komanda ieguva atzinības balvu – Labākā mārketinga komanda Igaunijā. Strādājot Stokholmā, laikā no 2013. gada līdz 2014. gadam viņa bija vice prezidente, Grupas zīmolu un korporatīvā mārketinga vadītāja uzņēmumā Telia Sonera AB, Zviedrijā, ar atbildību par zīmola un korporatīvā mārketinga stratēģiju 18 valstīs. Laikā no 2010. gadam līdz 2013. gadam šajā uzņēmumā viņa bija vice prezidente, komerciālā attīstības vadītāja ar atbildību par Baltijas un Ziemeļvalstīm. Laikā no 2007. gada līdz 2011. gadam Piret Mürk-Dubout bija stratēģijas vadītāja Igaunijas uzņēmumā Estonian Telecom Ltd, un no 2008. gada līdz 2010. gadam viņa bija arī Serenada Investment OÜ priekšsēdētāja. Laikā no 2004. gada līdz 2011. gadam Piret Mürk-Dubout bija valdes locekle un mārketinga direktore vadošajā Igaunijas mobilā operatora uzņēmumā EMT Ltd, un pirms tam, no 1999. gada līdz 2004. gadam, viņa bija komunikāciju direktore vadošajā interneta un telefona pakalpojumu operatora uzņēmumā Elion Ltd, kurā viņa vadīja atzinību ieguvušo projektu zīmola attīstībā no Eesti Telefon uz Elion. Piret Mürk-Dubout arī pastāvīgi kā lektors piedalās starptautiskās konferencēs, runājot par mākslīgo inteliģenci, darba nākotni un Igaunijas integrāciju jaunajās Ziemeļvalstīs.

Piret Mürk-Dubout iepriekš ieņēmusi starptautisku lomu komunikācijās un televīzijā – kā iekšējās un ārējās komunikācijas vadītāja Igaunijas iekšlietu ministrijā, kā vecākā projektu vadītāja zināmajā PR kompānijā Hill & Knowlton Igaunijā un Somijā, kā biznesa ziņu redaktore un programmu vadītāja RTV Igaunija, kā CNN pasaules ziņu korespondente CNN International Savienotajās Valstīs un kā sociālo un politisko ziņu redaktore Igaunijas nacionālajā ziņu dienestā ERR.

Piret Mürk-Dubout ir Igaunijas Biznesa skolas MBA kvalifikācija, Tartu Universitātes jurisprudences diploms un Tartu Universitātes filozofijas, mēdiju un komunikāciju  maģistra grāds.

Piret Mürk-Dubout darbā Tallink Grupas valdē būs šādas biznesa atbildības: Grupas korporatīvais zīmols, pārdošana un mārketings, Tallink Duty Free, pakalpojumi uz kuģiem un korporatīvā sociālā atbildība.

“Piret Mürk-Dubout ir Igaunijas augstākā līmeņa vadītājs ar ilglaicīgu un plašu starptautisku pieredzi. Es vēlējos stiprināt mūsu valdi ar kādu, kam ir plaša pārdošanas un mārketinga pieredze un kam ir nozīmīga starptautiskā pieredze. Piret ir daudz dažādas pieredzes Igaunijas telekomunikāciju sektorā, kā arī papildus viņas nozīmīgajai pieredzei Igaunijā viņa strādājusi viceprezidentes amatā telekomunikāciju gigantā Telia Zviedrijā ar atbildību par stratēģiskām biznesa aktivitātēm 18 valstīs,” sacīja  Paavo Nõgene, AS Tallink Grupp valdes priekšsēdētājs.

“Esmu pārliecināts, ka Piret sniegs jaunas idejas, zināšanas un enerģiju Tallink Grupā un viņas atbildībā esošās nozares ir tās, kurās viņai ir ilgstoša pieredze un kurās viņa ir ļoti spēcīga,” piebilda Paavo Nõgene.

“Pēc tik ļoti ievērojama laika, kas pavadīts kompānijā, Andres Hunt ir pieņēmis lēmumu izmantot jaunas iespējas ārpus Tallink Grupas. Tallink Grupas valde un visa Tallink ģimene novēl Andres Hunt visu labāko un pateicas par nozīmīgo ieguldījumu kompānijā šajos gados,” noslēdza Paavo Nõgene.

Andres Hunt mandāts noslēdzas 2019. gada 26. februārī. Mürk-Dubout mandāts ir no 2019. gada 15. aprīļa ar ilguma periodu 3 gadi. Piret Mürk-Dubout nepieder AS Tallink Grupp akcijas.


Tallink Grupp

AS Tallink Grupp ir vadošā kuģniecības kompānija pasažieru, transportlīdzekļu un kravu pārvadājumu jomā Baltijas jūras Ziemeļu reģionā. Kompānijai pieder 14 kuģi, kas kursē ar Tallink un Silja Line zīmolu septiņos dažādos maršrutos. Kompānija pārvalda 4 viesnīcas – trīs viesnīcas Tallinā un vienu Rīgā. AS Tallink Grupp nodrošina darba vietas vairāk nekā 7 400 darbiniekiem sešās valstīs. 2018. gadā ar kompānijas kuģiem ceļoja gandrīz 9.8 miljoni pasažieri. AS Tallink Grupp ir kotēta Tallinas biržā kopš 2005. gada un Nasdaq Helsinki – kopš 2018. gada.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41538811sec.