TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tallink kruīza kuģi «Isabelle» atjaunos Nāntali kuģu būvētavā

Tallink Grupas kruīza kuģis Isabelle šī gada 24. martā, devās uz Nāntali kuģu būvētavu Somijā, lai tam veiktu plānotos atjaunošanas darbus. Kuģis atradīsies kuģu būvētavā pusotru nedēļu, atgriežoties maršrutā Rīga – Stokholma 5. aprīlī.

Plānotās apkopes laikā tiks veikti regulārie tehniskie darbi un tiks atjaunotas un uzlabotas vairākas pasažieru telpas. Jaunu vizuālo identitāti un jaunu apkalpošanas konceptu iegūs restorāni Dinning Room un Chief`s Kitchen. Kuģim tiks veikti tehniskie uzlabojumi, lai vēl vairāk uzlabotu tā energoefektivitāti un samazinātu emisijas. Palielināta efektivitāte un samazinātas emisijas ir Tallink prioritāte visiem tā kuģiem, un uzlabojumi, lai to sasniegtu, tiek veikti uz visiem kompānijas kuģiem ierastajā kārtībā plānotās apkopes laikā.

Komentējot Isabelle apkopi un plānotos darbus, Tallink Grupas kuģu darbības vadītājs Tarvi-Carlos Tuulik sacīja: “Isabelle pasažieriem ir ļoti populārs kuģis, tādēļ ir svarīgi, ka regulāri modernizējam un atsvaidzinām kuģi, lai nodrošinātu, ka tas sniedz vislabāko ceļošanas pieredzi un ērtu ceļošanu mūsu klientiem.”

“Papildus uzlabotajām ērtībām klientiem kuģis būs efektīvāks un ar jaunākajām tehnoloģijām uz klāja pēc tā atgriešanās no kuģu būvētavas, lai turpinātu piedāvāt lielisku apkalpošanu visiem pasažieriem turpmākajos gados,” piebilda Tarvi-Carlos Tuulik.

Kā pastāstīja Tallink Latvija pārdošanas un mārketinga direktore Baiba Muceniece,  Isabelle uz Nāntali kuģu būvētavu Somijā no Rīgas Pasažieru ostas dosies svētdien, 24. martā. Maršrutā Rīga – Stokholma tā atgriezīsies 5. aprīlī, ar atiešanu no Rīgas plkst.17.30., saskaņā ar regulāro kursēšanas grafiku. Tas būs reizē arī īpašs Tallink Latvija 13. dzimšanas dienas reiss ar vairākiem patīkamiem pārsteigumiem.

“Isabelle tehniskās apkopes laikā citu izmaiņu maršrutā Rīga – Stokholma – Rīga nebūs. Kuģis Romantika turpinās kursēt katru dienu, vienā ar atiešanu no Rīgas, otrā ar atiešanu no Stokholmas,” sacīja Baiba Muceniece.

“Mēs veicam uzlabojumus uz saviem kuģiem, lai nodrošinātu vislabāko ceļošanas pieredzi un ērtības mūsu klientiem. Atgriežoties maršrutā, uz kuģa Isabelle būs klientiem gan redzamas izmaiņas, gan efektīvi uzlabojumi un nozīmīgi ieguldījumi, kas nav publiski pamanāmi, tomēr ievērojumi uzlabo darbību un servisa kvalitāti,” teica Baiba Muceniece, papildinot, ka “piemēram, konferenču centrs tiks uzlabots ar tehniskiem risinājumiem un pārmaiņas būs redzamas restorānu zonā, kurā restorāniem Dinning Room un Chief`s Kitchen būs jauna vizuālā identitāte un jauns servisa koncepts.”

Isabelle ir sestais Tallink Grupas kuģis, kas tiks modernizēts 2019. gada pirmajā ceturksnī. Kompānija īsteno pastāvīgu kuģu renovācijas programmu, saskaņā ar kuru visi Tallink Grupas kuģi tiek uzlaboti un atjaunoti vismaz divreiz piecu gadu ilgā periodā. Pēdējo piecu gadu laikā vien kompānija ir investējusi gandrīz 90 miljonus eiro savu kuģu uzlabošanai.


Tallink Grupp

AS Tallink Grupp, kas šogad atzīmē 30. jubileju, no kuriem 13 gadus Tallink darbojas arī Latvijā, ir vadošā kuģniecības kompānija pasažieru, transportlīdzekļu un kravas pārvadājumu jomā Baltijas jūras Ziemeļu reģionā. Kompānijas īpašumā ir 14 kuģi, kas kursē ar Tallink un Silja Line zīmolu 7 dažādos maršrutos. AS Tallink Grupp pārvalda 4 viesnīcas – 3 Tallinā un 1 Rīgā. AS Tallink Grupp nodrošina darba vietas vairāk nekā 7 400 darbiniekiem sešās valstīs. 2018. gadā ar kompānijas kuģiem ceļoja gandrīz 9.8 miljoni pasažieri. AS Tallink Grupp kopš 2005. gada ir kotēta Tallinas biržā, kā arī Helsinku biržā kopš 2018. gada.

Tallink Latvija

Savukārt uzņēmums AS Tallink Latvija šogad svin 13. gadadienu. 2006. gada aprīlī tika atklāta pasažieru prāmja līnija Rīga – Stokholma, un 13 gadu laikā kopumā ir apkalpoti 7.6 miljoni pasažieri. Maršrutā šobrīd katru dienu kursē kuģi Isabelle un Romantika, nodrošinot pasažieru, pasažieru transportlīdzekļu un kravas pārvadājumu satiksmi starp Latvijas un Zviedrijas galvaspilsētām. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 600 darbinieki.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.26602292sec.