TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic Training pasūta vēl trīs Diamond Aircraft lidmašīnas

airBaltic Training no Diamond Aircraft pasūtījusi vēl trīs viena dzinēja DA40 NG apmācību lidmašīnas, kas paredzētas lidsabiedrības izveidotajai Pilotu akadēmijai. Šie lidaparāti tiks piegādāti 2020. gadā. Šobrīd airBaltic Pilotu akadēmijai ir septiņas apmācību lidmašīnas – sešas Diamond DA40 NG un viena Diamond DA42-VI.


airBaltic lidojumu vadības vecākais viceprezidents Pauls Cālītis uzsver: "Mūsu modernā Diamond Aircraft flote ir viens no veiksmes faktoriem airBaltic Pilotu akadēmijai, kas ir piemērota programma ikvienam, kas vēlas kļūt par airBaltic pilotu. Vienīgi Pilotu akadēmija piedāvā augsta līmeņa pilotu apmācību, kas garantēs darbu kā airBaltic pilotam."


"Šis papildu pasūtījums no Diamond Aircraft atbalsta mūsu apmācību programmas tālāku izaugsmi. Turklāt mēs esam saņēmuši Latvijas Civilās aviācijas aģentūras sertifikātu, kas ļauj mums pašiem veikt Diamond Aircraft lidaparātu tehnisko apkopi," piebilst Pauls Cālītis.


Diamond Aircraft Industries tirdzniecības un mārketinga direktore Austrijā Amila Špīgela (Amila Spiegel): "Mēs esam priecīgi, ka airBaltic Training pieredze ar mūsu lidojumu apmācību sistēmu rezultējusies papildu Diamond Aircraft lidmašīnu iegādē. Tas demonstrē to, ka Diamond Aircraft Flight Training Concept, kas ir vienīgais pilna apjoma efektīvu, drošu un modernu viena un divu dzinēju lidaparātu, kā arī simulatoru un dzinēju piegādātājs, atbilst jaunākajiem nozares tehnoloģiju un darbības standartiem lidsabiedrības pilotu apmācības situācijām."


Šoruden pirmie studenti jau absolvēs Pilotu akadēmijas programmu un pievienosies lidsabiedrībai kā piloti. airBaltic Pilotu akadēmija nesen uzsāka pieteikšanās procesu 2019. gada rudens–ziemas grupai. Lai iegūtu papildu informāciju un iesniegtu pieteikumu, aicinām apmeklēt mājaslapu http://pilotacademy.com .


airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasaras sezonā airBaltic ir uzsākusi lidojumus no Rīgas uz Dublinu, Štutgarti un Ļvovu, kā arī uz Kosu un Menorku.


Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā lidsabiedrība Eiropā, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 39 lidmašīnas: 19 Airbus A220-300, 8 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. Papildus tam 2014., 2015., 2016. un 2017. gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.


airBaltic meitas uzņēmums airBalticTraining savā modernajā un īpaši izveidotajā apmācības centrā Rīgā piedāvā plašu aviācijas apmācību pakalpojumu klāstu. Uzņēmums izveidots 2010. gadā un kopš tā laika katru gadu sniedz apmācību aptuveni 3 000 profesionāļu no visas pasaules – vairāk nekā 1 500 pilotiem, gandrīz 1 000 stjuartu un vairākiem simtiem lidostas darbinieku, bagāžas aģentiem, drošības darbiniekiem un citiem.


Par Diamond Aircraft īsumā:

Diamond Aircraft ir vienīgais uzņēmums, kas lidojumu apmācības institūcijām piedāvā pilnu modernu, drošu, degvielu taupošu un uzticamu viena un divu dzinēju lidmašīnu klāstu, kā arī augstas precizitātes Diamond Simulation lidojumu apmācības ierīces un ar tām saistītus apkopes pakalpojumus un pilotu apmācību. Uzņēmums 1981. gadā dibināts Austrijā, kur joprojām atrodas tā galvenā biroja ēka. http://www.diamond-air.at/


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38765478sec.