TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Starbucks® We Proudly Serve šobrīd pieejams uz visiem Tallink Grupas pasažieru kuģiem

Tallink Grupa ziņo, ka tā ir pabeigusi Starbucks® We Proudly Serve koncepta ieviešanu visā kompānijas pasažieru kuģu flotē un uz visiem 11 pasažieru kuģiem – uz ātrgaitas kuģiem un kruīza kuģiem – tagad tiek pasniegta pasaulē slavenā un populārā kafija.

Tallink Grupa, kas ir Baltijas jūras reģiona lielākais kuģniecības uzņēmums, Starbucks® dzērienus uz Tallink kuģiem maršrutā starp Tallinu un Helsinkiem sāka piedāvāt 2018. gada aprīlī, sniedzot Igaunijas iedzīvotājiem iespēju iegādāties pasaulē atzītā uzņēmuma ikoniskos dzērienus tuvu mājām. No pagājušā gada aprīļa uzņēmums pakāpeniski ir ieviesis pasaulē zināmās kafijas zīmolu uz tā pasažieru kuģiem, un slavenā kafija tagad ir pieejama pasažieriem uz visiem Tallink Grupas pasažieru kuģiem.

“Visi Igaunijas ceļošanas entuziasti noteikti ļoti labi pazīst Starbucks® kafiju, jo Starbucks® ir kafejnīcas vairāk nekā 70 valstīs visā pasaulē,” sacīja Paavo Nõgene, AS Tallink Grupp CEO. “Mēs esam priecīgi, ka leģendārā Starbucks pieredze tagad ir pieejama uz visiem mūsu flotes pasažieru kuģiem”.

Tallink Grupa kā oficiālais We Proudly Serve Starbucks® partnerības programmas pārstāvis šobrīd pārdod Starbucks® kafijas un tējas kafejnīcās uz kuģiem Megastar, Star, Silja Europa, Victoria I, Baltic Queen, Silja Serenade, Silja Symphony, Galaxy, Baltic Princess, Romantika un Isabelle.

“Partnerības līgums ar Starbucks® ir daļa no mūsu stratēģijas, lai nodrošinātu vislabākās kvalitātes ceļošanas pieredzi un ērtības mūsu pasažieriem uz mūsu kuģiem, kas, protams, iekļauj arī kulinārijas pieredzi,” sacīja Paavo Nõgene. “Lai kvalificētos ekskluzīvajām Starbucks® partnerības tiesībām, mūsu kafejnīcu darbinieki ir piedalījušies rūpīgā apmācību procesā, iepazīstoties ar stingri reglamentētajiem Starbucks® kafijas pagatavošanas standartiem, pareizu pasniegšanu un katras kafijas vai citu dzērienu specifiskajām īpašībām”.

Tallink Grupas kuģu kafejnīcās šobrīd iespējams iegādāties vairāk nekā 15 Starbucks® kafiju, tēju un citu dzērienu piedāvājumus. “Papildus mēs pārdodam sezonas iecienītākos dzērienus, un, protams, dzērieni tiks pasniegti ikoniskajās tasītēs ar īpašo logo,” piebilda Paavo Nõgene.

Starbucks® kafijas dzērienu kartes piedāvājumā ir Americano, Latte, Cappuccino, aukstie kafijas dzērieni un Teavana® tējas, un tie pieejami trīs dažādos izmēros – mazs, vidējs, liels (Espresso, Tall, Grande).

Starbucks® ir uzņēmums ar vairāk nekā 48 gadu vēsturi, kas ir pārstāvēts gandrīz 30 000 tirdzniecības vietās, 80 tirgos. Starbucks® kafejnīcas katru dienu apmeklē vairāk nekā 70 miljoni cilvēku. Starbucks® ir viens no pasaulē lielākajiem Fairtrade kafijas pupiņu iepircējiem: 99 procenti no uzņēmuma iegādātajām kafijas pupiņām atbilst ilgtspējīgas un ētiskas tirdzniecības standartiem.



Tallink Grupp

AS Tallink Grupp ir vadošā kuģniecības kompānija pasažieru, transportlīdzekļu un kravas pārvadājumu jomā Baltijas jūras Ziemeļu reģionā. Kompānijas īpašumā ir 14 kuģi, kas kursē ar Tallink un Silja Line zīmolu 7 dažādos maršrutos. AS Tallink Grupp nodrošina darba vietas vairāk nekā 7 400 darbiniekiem Igaunijā, Somijā, Zviedrijā, Latvijā, Krievijā un Vācijā. 2018. gadā ar kompānijas kuģiem ceļoja gandrīz 9.8 miljoni pasažieri, un tā pārvadāja apmēram 385 000 kravas vienību. AS Tallink Grupp akcijas ir kotētas Tallinas biržā un Helsinku biržā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.50048804sec.