TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Latvijā notiek starptautiskais tūrisma profesionāļu forums «Baltic Connecting»

No 2019. gada 17. līdz 28. oktobrim Latvijā notiek ikgadējais starptautiskais tūrisma profesionāļu forums "Baltic Connecting", kura ietvaros notiks kontaktbiržas, diskusijas un iepazīšanās vizītes un ekskursijas.

Šogad rīkotājloma ir Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrai (LIAA), lai kopā ar kolēģiem no Lietuvas (Visit Lithuania) un Igaunijas ( Visit Estonia) uzņemtu nozares pārstāvjus no tālajiem tirgiem – Japānas, Ķīnas, Korejas, Singapūras un ASV – un sniegtu priekšstatu par Baltijas valstu tūrisma piedāvājumu.

"Šis pasākums ir apliecinājums veiksmīgai savstarpējai sadarbībai starp Baltijas valstu tūrisma organizācijām un dod iespēju prezentēt tālo tūrisma tirgu profesionāļiem Baltijas reģionu kā vienotu tūrisma galamērķi. Visās Baltijas valstīs tūristu skaits no Āzijas valstīm un ASV pēdējos gados uzrāda augšupejošus rādītājus un, attīstot tūrisma piedāvājumu, veidojot biznesa kontaktus, īstenojot mārketinga aktivitātes, šo tirgu nozīme tuvākajos gados tikai pieaugs," stāsta Inese Šīrava, LIAA Tūrisma departamenta direktore.

22. oktobrī notiks starptautiskais tūrisma forums, kas sāksies ar Baltijas valstu prezentācijām un turpināsies ar darījumu sarunām visas dienas garumā, kurās Baltijas valstu nozares uzņēmēji prezentēs savu valstu tūrisma piedāvājumus un tiksies ar Āzijas un ASV valstu tūrisma firmu vadītājiem un speciālistiem. Savukārt no 23. līdz 28.oktobrim dalībnieki no Āzijas un ASV dodas dažādās tūrisma piedāvājuma iepazīšanās vizītēs (Siguldā, Līgatnē, Mālpilī, Cēsīs, Valmierā, Liepupē, Jūrmalā, Kuldīgā, Tukumā, Bauskā).

"Baltic Connecting 2019" kopumā piedalīsies 80 delegātu no Āzijas (Japāna, Koreja, Singapūra, Ķīna) valstīm un ASV. Visvairāk ciemiņu – četrdesmit – būs no Ķīnas.

"Baltic Connecting" ir Baltijas valstu nozīmīgākais sadarbības projekts tūrisma veicināšanas jomā, kas notiek jau 13 gadus. Ideja rīkot gadskārtēju tikšanos ar mērķi popularizēt Baltijas valstu tūrismu un sekmēt lietišķus kontaktus pieder Latvijai. Vairāku gadu gaitā seminārs un kontaktbirža "Baltic Connecting", par ko organizatoriskās rūpes secīgi uzņemas visas trīs valstis, izaugusi par nozīmīgu tradīciju. Pērn pasākums tika organizēts Viļņā. Foruma oficiālā darba valoda ir angļu.

Papildu informācija par pasākumu: balticconnecting.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43239808sec.