TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Visaktīvākie tūrisma informācijas centri portālā Travelnews.lv ir Rīga, Daugavpils un Sigulda

2019.gadā tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir sasniedzis vislielāko apmeklējumu kopš 2003.gada, proti, vairāk nekā 1 miljonu (1 006 175) unikālo apmeklējumu viena gada laikā. Travelnews.lv portālā ir 7 galvenās redakcijas sadaļas «Latvija», «Pasaule», «Transports», «Tūrisms», «Intervijas & Padomi», «Akcijas & Svētki» un «Tūrisma bizness».

Viena no lielākajām un visvairāk apmeklētākajām redakcijas sadaļām ir «Latvija», kur 2019.gadā tika publicētas 1987 ziņu vienības (raksti, fotogalerijas un video). Redakcijas sadaļas «Latvija» lieldraugs ir zemo izmaksu autonoma «Payless». Travelnews.lv katru darba dienu publicē 19 ziņu vienības, no kurām 10 ziņu vienības ir Travelnews.lv redakcijas darbs, bet 9 ziņu vienības ir sadarbības partneru iesūtītas preses relīzes. Visas tūrisma ziņas tiek izsūtītas vēstkopā vairāk nekā 3000 e-pasta abonentiem un ievietotas sociālajos tīklos Fb.com/Travelnews.lv (63 000 sekotāju), Twitter.com/Travelnews_lv (10 000 sekotāju) un Draugiem.lv/Travelnews.lv (6.000 sekotāju).

Visaktīvākie tūrisma informācijas centri, kuri iesūtīja tūrisma, ceļošanas un atpūtas jaunumus uz Travelnews.lv redakciju (info @ travelnews.lv) ir: 

Ar Latvijas tematiku, bet ne konkrētu pilsētu vai novadu, tika publicētas 406 ziņu vienības. Arī citās redakcijas sadaļās, piemēram, «Transports», «Tūrisms», «Intervijas & Padomi», «Akcijas & Svētki» un «Tūrisma bizness» tika publicētas specifiskas un tematiskas ziņas par ceļošanas iespējām Latvijā.

Vislasītākā ziņa Travelnews.lv, ko 2019.gada iesūtīja TIC, ir no Valmieras ar nosaukumu «Valmierā atrodas neparasts un košs apskates objekts», kas ir skatīta vairāk nekā 27 000 reizes. Skatiet informāciju par Travelnews.lv lasītāko TOP10 ziņu sarakstu 2019.gadā.

Šobrīd ar Travelnews.lv aktīvi sadarbojas 21 tūrisma informācijas centrs. 2019.gadā Travelnews.lv sadarbības programmai pievienojās Preiļu un Kuldīgas TIC. Redakcija izsaka lielu pateicību tūrisma informācijas centriem par interesantajām ceļošanas iespējām latviešu valodā, taču 2020.gadā vēlētos daudz vairāk ziņu krievu un angļu valodā, kas būtu domātas ārzemju tūristiem. Redakcija ir novērojusi, ka 2019.gada ir strauji pieaudzis apmeklētāju skaits BalticTravelnews.com krievu un angļu ziņu versijās.

Visiem tūrisma informācijas centriem Travelnews.lv redakcija novēl veiksmīgu, ražīgu un iespējām bagātu 2020.gadu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43312597sec.