TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Paulig Coffee Latvia» Ilgtspējības indeksā jau trešā godalga

Piedaloties Ilgtspējas indeksa vērtējumā, ko rīko Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts, uzņēmums Paulig Coffee Latvia, sacenšoties ar Latvijas vadošajām kompānijām, jau trešo reizi kļūst par Sudraba godalgas ieguvēju.

Šogad līdz ar atbildīgu biznesu, jo īpaši tika skatīta uzņēmumu faktiskā ietekme uz cilvēkiem, vidi un ekonomiku.  

Sekojot Somijas kafijas ražotāja Paulig tradīcijām, kas ir ilgtspējas pasākumu pionieris savā nozarē, Paulig Coffee Latvia jau kopš dibināšanas konsekventi īsteno šim uzstādījumam atbilstošas aktivitātes. "Ilgtspēja nozīmē darbu, pastāvīgu sadarbību un cieņu pret citiem. Mēs rūpējamies, lai visiem mūsu partneriem, klientiem, darbiniekiem klājas labi, lai tiktu saudzēta, kopta apkārtējā vide un cilvēcisko attiecību resursi. Rūpes tas nozīmē arī emocionālu atbalstu un drosmīgus lēmumus ar skatu nākotnē." norāda Paulig Coffee Latvia valdes locekle Margarita Aļabjeva-Vaišļa.

Pagājušajā gadā tika uzsākta ļoti veiksmīga sadarbība ar Salaspils Botāniskā dārza zinātniekiem, kuri aizvien turpina pētīt kafijas biezumu izmantošanu dārzkopībā. Iegūtie rezultāti jau daudzviet tiek praktiski pielietoti, ļaujot ievākt labāku ražu. Par skaistu, emocionāli piepildītu tradīciju un sirdslietu kļuvuši atbalsta pasākumi SOS bērnu ciematam. Radošas aktivitātes, kopīgi pavadīts laiks ir patiess ieguldījums gan bērnu nākotnē, gan drauga atbalsts māmiņām. Lai mudinātu Latvijas uzņēmējus apzināties, ka bez radošuma nav nākotnes arī biznesa vidē, Paulig Coffee Latvia piešķīra vērtīgas balvas Latvijas Mākslas Akadēmijas diplomandiem. Šī atzinība jaunajiem māksliniekiem ir iedrošinājums drosmīgām iecerēm ar ilgtspējības redzējumu.

Saņemot Ilgtspējas Indeksa Sudraba godalgu, Paulig Coffee Latvia valdes locekle Margarita Aļabjeva-Vaišļa atzina: "Prieku vairo arī tas, ka mūsu skaitliski nelielais, bet jaudīgais kolektīvs šajā kategorijā spēj veiksmīgi konkurēt ar lielajiem Latvijas uzņēmumiem un pagaidām ir vienīgais kafijas uzņēmums, kas sekmīgi startē Ilgtspējības Indeksā. Tas nozīmē, ka mūsu darbs, tāpat kā mūsu produkti ir atstājuši lielisku pēcgaršu." 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.130826sec.