TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«airBaltic» izpilddirektors Gauss: Veselība un drošība balstās uz līdzatbildību un solidaritāti

Covid-19 krīzē mēs esam daudz ko iemācījušies, tāpēc lidsabiedrībā airBaltic esam pārliecināti, ka no tās izkļūsim spēcīgāki. Šobrīd mēs visi turpinām pielāgoties jaunajai realitātei, un katru dienu mēs veicam dažādas izvēles, lai pasargātu sevi un cilvēkus mums apkārt.

Drošība un veselība stāv pāri visam, un tām jābūt prioritātēm mums visiem – valstij, uzņēmumiem, kā arī ikvienam no mums personīgi. Lai pārvarētu Covid-19 izraisīto krīzi, šobrīd vairāk nekā jebkad agrāk mums ir jābūt līdzatbildīgiem un jāsolidarizējas, lai atkal varam dzīvot brīvāk.

Aviācijas nozares profesionāļi, tostarp mēs – airBaltic –, esam raduši strādāt paaugstinātas drošības apstākļos. Līdz ar to Covid-19 krīzē mēs esam spējuši ieviest jaunus piesardzības pasākumus, lai nodrošinātu mūsu darbinieku un pasažieru veselību. Papildus mūsu iniciatīvām esam pieņēmuši arī visas PVO un vietējo iestāžu sniegtās rekomendācijas, lai spētu rūpēties par mūsu pasažieriem un darbiniekiem labākajā iespējamā veidā.

airBaltic cieši sadarbojas ar aviācijas nozares partneriem, lai varasiestādēm piedāvātu risinājumus, kas demonstrē, ka aviācijas nozare ir gatava darboties pat pēc vēl krietni stingrākiem noteikumiem un regulām, lai saglabātu atvērtas robežas un piedāvātu cilvēkiem savienojamību un ceļošanas iespējas.

Mēs aicinām visus būt atbildīgiem un sekot līdzi savai veselībai un labsajūtai, kā arī palīdzēt citiem, kuriem šajā laikā nepieciešams atbalsts.

Par airBaltic īsumā:

airBaltic (Air Baltic Corporation AS) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 96,14%  akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder 3,86%. airBaltic veic lidojumus ar 23 Airbus A220-300 lidmašīnām. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32924914sec.