TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tallink ievieš iepirkšanās pašapkalpošanās servisu uz prāmja M/S Star

Tallink ievieš iepirkšanās pašapkalpošanās servisu – QSHOPPING prāmja M/S Star, kas kursē maršrutā Tallina-Helsinki, veikalā Supermarket. Šis pašapkalpošanās serviss ir līdzīgs kā vairākos lielveikalos krastā Igaunijā un Zviedrijā, kur klientiem ir iespēja pašiem noskenēt izvēlētās preces un samaksāt par tām speciālā maksājumu kioskā, neizmantojot standarta kases pakalpojumu.

Projekta mērķis ir nodrošināt pasažieriem ērtu un ātru iepirkšanos. Klientu atsauksmes par šo iespēju un pašapkalpošanās servisa izmantošanu M/S Star veikalā Supermarket būs arī kā pamats, lai izvērtētu, vai nākotnē šādu servisu ieviest un piedāvāt arī uz citiem kompānijas kuģiem.

QSHOPPING paredz, ka pirkumu veikšanai ir jāizmanto iekāpšanas karte, ko reģistrācijas laikā saņem katrs pasažieris. Iekāpšanas karte satur arī informāciju par pasažiera piederību klientu programmai Club One. Līdz ar to bonusa punkti par veikto pirkumu uz klienta Club One konta tiek pārskaitīti automātiski. Pēc tam, kad ir noskenētas visas izvēlētās preces, apmaksu par pirkumu var veikt ar jebkuru maksājuma karti, kas tiek pieņemta pirkumu apmaksai uz Tallink prāmjiem.

Iepērkoties kuģa veikalā, klientiem ir iespēja atlasīt preces, tās noskanēt ar Joya mobilo skeneri un izvēlētas preces uzreiz likt pirkumu somā, kas atrodas groziņā vai ratiņos. Līdz ar to klientiem vairs nav atkārtoti jāņem preces āra no somas, lai tās liktu uz letes pie kases apmaksai un atkārtoti pēc apmaksas tās liktu atpakaļ somā.

Izmantojot pašapkalpošanās karšu maksājumu kioskus, klientiem ir iespēja norēķināties par pirkumu bez standarta kasiera starpniecības. Kad preces ir noskenētas, maksājumu iespējams veikt ātri, un tas ir ļoti vienkārši. Daudzvalodu un interaktīvie pašapkalpošanās karšu maksājumu kioski ir ātrākā un ērtākā iespēja pabeigt iepirkšanos. Ja klients vēlas norēķināties ar skaidru naudu, to vienmēr iespējams izdarīt kasēs, kurās klientus apkalpo veikala darbinieki.

Saskaņā ar tehnoloģijas un pakalpojuma sniedzēja uzņēmumu Nixor un tā partneri Datalogic šis ir pirmais zināmais gadījums pasaulē, kad iepirkšanās pašapkalpošanās serviss tiek ieviests uz kuģa, lai gan tas ir plaši izplatīt uz sauszemes.

Nixor ir informācijas un datu aizsardzības tehnoloģijas uzņēmums, kas darbojas Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi Nixor galvenā darbība vērsta uz plaša servisa un inovatīvu biznesa IT risinājumu ieviešanu mazumtirdzniecības, viesmīlības un ēdināšanas industrijās un prāmju līniju operatoru darbībā. Nixor ir Datalogic partneris Baltijā kopš 1997. gada.

Datalogic ir pasaulē vadošais svītrkoda un mobilo rokas skeneru terminālu ražotājs, kas piedāvā inovatīvus risinājumus pilna servisa apkalpošanai mazumtirdzniecības, transporta un loģistikas, ražošanas un veselības industrijās. Datalogic nodrošina ShopEvolution iepirkšanās pašapkalpošanās risinājumu ar vairāk nekā 300 sistēmas iekārtām Eiropā, un uzņēmums ir tirgus līderis tādās valstīs, kā, piemēram, Itālija, Francija, Beļģija un Baltijas valstis. Datalogic strādā aptuveni 2400 darbinieku visā pasaulē, vairāk nekā 30 dažādās valstīs.

Prāmis M/S Star nodrošina Tallink Shuttle servisu maršrutā Tallina-Helsinki, kursējot līdz 6 reisiem dienā. M/S Star veikalā Supermarket iespējams iegādāties ļoti plašu un daudzveidīgu produktu klāstu ar lielu pārtikas, saldumu, dzērienu, kā arī suvenīru un rotaļlietu izvēli.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37187099sec.