TŪRISMA BIZNESS | Pētījumi & Statistika

Trešo mēnesi pēc kārtas Tallink Grupa pārvadā vairāk nekā miljonu pasažierus mēnesī

Saskaņā ar AS Tallink Grupp šodien publicēto paziņojumu par pārvadāto pasažieru un kravas transporta statistiku 2019. gada augustā uzņēmums ir pārvadājis vairāk nekā miljons pasažieru – uzņēmuma visu laiku lielāko pasažieru skaitu augusta mēnesī, un jau ceturto mēnesi pēc kārtas 2019. gadā ir sasniegts pārvadāto pasažieru skaita rekords.

2019. gada augustā uzņēmums kopumā ir pārvadājis 1 017 565 pasažierus, kas ir par 2.5% vairāk nekā tajā pašā laika periodā aizvadītajā gadā, un pārvadāto pasažieru skaits bija lielāks visos maršrutos, salīdzinot ar 2018. gada augustu. Uzņēmums augustā sasniedza pārvadāto pasažieru skaita rekordu Igaunijas – Zviedrijas maršrutos un Latvija – Zviedrija maršrutā. Savukārt Igaunijas – Somijas maršrutos augustā tika pārvadāts otrs lielākais pasažieru skaits uzņēmuma vēsturē.

Augustā par 3.2% līdz 30 519 vienībām ir samazinājies uzņēmuma pārvadāto kravas vienību skaits, salīdzinot ar to pašu laika periodu 2018. gadā, bet Somijas – Zviedrijas maršrutos ir vērojams pozitīvs pieaugums ar 7.6% vairāk pārvadāto kravas vienību skaitu, salīdzinot ar 2018. gada augustu. 2019. gada augustā nedaudz, par 17 vienībām, ir palielinājies pārvadāto pasažieru transportlīdzekļu skaits, sasniedzot 115 339 vienības, tā kā Igaunijas – Somijas maršrutos tika pārvadāts par 1.9% vairāk pasažieru transportlīdzekļu nekā tajā pašā laika periodā aizvadītajā gadā.

Komentējot statistiku, AS Tallink Grupas valdes priekšsēdētājs Paavo Nõgene sacīja:

“Miljons pasažieru pārvadāšana augustā ir lielisks rezultāts. Šis mēnesis, tradicionāli mūsu reģionā iezīmējot aktīvās sezonas noslēgumu, parasti ir aktīvās sezonas noslēgums, kad sākas skolas laiks mūsu vairākos galvenajos tirgos un cilvēki atgriežas darbā. Līdz ar to mēs esam īpaši apmierināti, ka esam sasnieguši šādu rezultātu, pirmo reizi augustā pārvadājot vairāk nekā miljons pasažierus.”

“Šajā mēnesī tomēr ir vērojams kravas pārvadājumu samazinājums, lai gan Somijas – Zviedrijas maršrutos turpinājās pieaugums. Redzams, ka pēdējos mēnešos šajā jomā ir palielinājusies konkurence, līdz ar to nākamajos mēnešos mums ir jāstrādā vēl vairāk, lai šajā jomā uzlabotu rezultātus un sasniegtu izvirzītos mērķus. Esmu pārliecināts, ka mēs piedāvājam lielisku un konkurētspējīgu kravas transporta pārvadājumu pakalpojumu visiem mūsu klientiem, un jo īpaši labu piedāvājumu Igaunijas – Somijas maršrutos, kurā piedāvājam izvēles iespējas braucieniem ar līdz pat 16 kuģu atiešanām dienā.”

“Kopumā, mēs turpinām darbu atlikušajā gada periodā, noslēdzot trešo ceturksni un uzsākot ceturto gada ceturksni, un vasaras aktīvās sezonas rādītāji ar trim mēnešiem, kuros pārvadāti vairāk nekā miljons pasažieri, noteikti ir labs rezultāts, ko esam sasnieguši ar lielisku Tallink Grupas komandas darbu.”


Tallink Grupp

AS Tallink Grupp ir vadošā kuģniecības kompānija pasažieru, transportlīdzekļu un kravas pārvadājumu jomā Baltijas jūras Ziemeļu reģionā. Kompānijas īpašumā ir 14 kuģi, kas kursē ar Tallink un Silja Line zīmolu 7 dažādos maršrutos. AS Tallink Grupp nodrošina darba vietas vairāk nekā 7 400 darbiniekiem Igaunijā, Somijā, Zviedrijā, Latvijā, Krievijā un Vācijā. 2018. gadā ar kompānijas kuģiem ceļoja gandrīz 9.8 miljoni pasažieri, un tā pārvadāja apmēram 385 000 kravas vienību. AS Tallink Grupp akcijas ir kotētas Tallinas biržā un Helsinku biržā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87561011sec.