TŪRISMA BIZNESS | Pētījumi & Statistika

airBaltic darbinieku iesaistes rādītājs pieaudzis par 10%

Latvijas lidsabiedrība airBaltic ik ceturksni veic savu darbinieku iesaistes aptaujas. Jaunākās jūnijā veiktās aptaujas rezultāti norāda, ka darbinieku iesaistes rādītājs uzlabojies par 10% salīdzinājumā ar 2019. gada pēdējo ceturksni, sasniedzot augstāko līmeni pēdējos septiņos gados.


airBaltic viceprezidente personāla vadības jautājumos Alīna Roščina norāda: "Pēdējie daži mēneši bijuši smagākie, kādus mūsu uzņēmums un aviācijas nozare ir jebkad piedzīvojusi. Bija jāpieņem vairāki grūti, bet nepieciešami lēmumi, lai uzņēmums spētu turpināt strādāt. Galu galā mūsu uzticīgā komanda veiksmīgi strādāja krīzes radītajos apstākļos, un mēs raugāmies nākotnē ar mērķi atgriezties uz izaugsmes ceļa."


"Nepārtraukta ieklausīšanās mūsu darbiniekos ir galvenais veicinošais faktors uzlabojumiem darbavietā. Jaunāka aptauja liecina, ka darbinieki novērtē īstenotos uzņēmuma vadības pasākumus un darbības caurskatāmību, kā arī intensīvu iekšējo komunikāciju, kas ir neatņemama mūsu uzņēmuma kultūras daļa un kas palīdzējusi darbiniekiem, vairums no kuriem strādājuši attālināti, būt informētiem par jaunāko situācijas attīstību. Nesenie notikumi likuši lielai daļai darbinieku no jauna izvērtēt savus personīgos un profesionālos mērķus," piebilst Alīna Roščina.


Darbinieku iesaistes rādītājs norāda uz to darbinieku īpatsvaru, kuri jūtas uzticīgi savam darbam un organizācijai. Lai veiktu ceturkšņa aptaujas, airBaltic izmanto CakeHR pakalpojumus. Šīs aptaujas nodrošina iespēju uzņēmumam saņemt atgriezenisko saiti par pieņemtajiem lēmumiem, kā arī viedokļus par dažādām aktivitātēm, kuras nepieciešams īstenot.


Šobrīd uzņēmumā strādā aptuveni 1 150 motivēti profesionāļi. Pašreizējais darbinieku skaits ļauj uzņēmumam īstenot Destination 2025 CLEAN biznesa plānu un atsākt darbību pēc krīzes ar samazinātu floti 22 lidmašīnu sastāvā. Līdzko gaisa satiksmes apmēri palielināsies, lidsabiedrība plāno pakāpeniski pieņemt atpakaļ darbā bijušos darbiniekus, balstoties uz to darba pienākumiem.


Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un uz tādiem iecienītiem atpūtas galamērķiem kā Dubrovniku, Rijeku un Splitu Horvātijā, Barselonu Spānijā, Nicu Francijā, Larnaku Kiprā, kā arī Romu, Katāniju un Milānu Itālijā. Turklāt turpmākajās nedēļās airBaltic sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Billundu (Dānijā), Reikjavīku (Islandē), Madridi (Spānijā), Cīrihi (Šveicē), Turku (Somijā), Varšavu (Polijā), Prāgu (Čehijā), Štutgarti (Vācijā), Budapeštu (Ungārijā). airBaltic arī piedāvā dažādus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. Līdz 2020. gada augusta beigām airBaltic savienos Baltiju 69 maršrutos.


Lai uzzinātu vairāk par jaunajiem airBaltic veselības aizsardzības pasākumiem, aicinām apmeklēt airBaltic mājaslapu: https://www.airbaltic.com/lv/veselibas-aizsardziba.


Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar aptuveni 80% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic veic lidojumus ar 22 Airbus A220-300 lidmašīnām. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67779398sec.