Svētdien atklās 333 īres kartingu sacensību sezonu

Svētdien, 2.aprīlī, ar pirmo Sodi World Series (SWS) SPRINT CUP posmu tiks atklāta 2017. gada īres un atpūtas kartingu sacensību sezona sporta kompleksā "333". Sacensību dalībnieki braucienus aizvadīs 333 Mazajā trasē ar Latvijā jaudīgākajiem īres kartingiem RT8, savukārt sacensību formāts būs iepriekš neierasts un pietuvināts sporta sacīkšu pieredzei. Sacensību diena sāksies pulksten 10:00 ar dalībnieku reģistrāciju.

Pirmajā SWS SPRINT CUP posmā dalībnieku rezultātus vērtēs ne tikai pēc ātrākā apļa laika, bet arī pēc kopējā distances laika. Sacensību norise tiks aizvadīta trīs kārtās – kvalifikācija, trīs rezultātu braucieni (heats) un fināla braucieni. Pirmo reizi starts tiks dots "gaitā", veicinot spraigu cīņu starp dalībniekiem jau pirmajos distances metros.

Lai pieteiktos sacensībām, dalībniekiem līdz 1.aprīļa vakaram ir jāreģistrējas sacensību posmam SWS mājas lapā, 333 trases profilā.

Dalības maksa sacensībās: 50 EUR

Haralds Šlēgelmilhs, autosportists un sporta kompleksa "333" vadītājs:

SWS sacensības pēc būtības ir piemērotas ikvienam, kurš reizi dzīvē ir braucis ar kartingu, un sacīkšu gars rada vēlmi savas spējas pārbaudīt trasē ar vēl citiem braucējiem jau sacīkšu formātā, taču saglabājot izklaides prieku. Ceru, ka šosezon atklāsim jaunus talantus, tajā skaitā daiļā dzimuma pārstāves, un pulcēsim braucējus no dažādām Latvijas pilsētām. Novēlu visiem dalībniekiem lielisku sezonu un uz tikšanos "333"! "

Šī būs trešā sezona, kad "333" trasē norisināsies pasaulē lielākās īres kartingu sacensības "Sodi World Series" (SWS).  Arī šogad "333" trasēs tiks aizvadītas trīs veidu sacīkstes: SWS SPRINT CUP (individuālās sacīkstes no 15 gadu vecuma), SWS JUNIOR CUP (individuālās sacīkstes bērniem no 7 līdz 14 gadiem) un SWS ENDURANCE CUP (komandu izturības sacīkstes). Latvijas ieskaites sezonas uzvarētāji galvenajā balvā saņems apmaksātu dalību SWS lielajā pasaules finālā, kas norisināsies Parīzē.

Visas sezonas gaitā SWS sacīkstes norisināsies vismaz trīs dažādās "333" trasēs, ar trīs dažādu veidu īres kartingiem, tajā skaitā pasaulē jaunākās paaudzes īres kartingiem SR5.

Plašāka informācija par SWS sacīkstēm šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42304802sec.