Septembrī Latvijā notiks pirmās Baltijas operatoru sacensības

Šā gada 6.–8. septembrī Latvijā norisināsies pirmās Baltijas operatoru sacensības, kurās aicināti pieteikties  visi Latvijas, Lietuvas un Igaunijas smagās tehnikas operatori. Tā būs iespēja ne tikai sacensties, bet arī satikt nozares speciālistus no Baltijas valstīm un dalīties pieredzē.

"Ar sacensībām mēs vēlamies lauzt stereotipus par klasisko traktorista tēlu un parādīt, ka tehnikas operators – tā ir nopietna profesija, kur nepieciešamas gan zināšanas, gan kvalifikācija, gan talants," komentē SIA Avesco Reģionālais vadītājs Jānis Vīksna, Baltijas operatoru sacensību organizators.

Industriālās tehnikas operatoru sacensībās dalībniekiem ir jāveic uzdevumi ar dažādām Caterpillar® tehnikas vienībām. Sacensībās operatoriem jāstartē ar viņiem līdz šim maz pazīstamiem vai pat nepazīstamiem Cat® tehnikas modeļiem – tādiem, kurus viņi izmēģina pirmo reizi mūžā. Šī iemesla dēļ stāsts ir tieši par talantu, par vīriem, kam tehnika ir aizraušanās, azarts un dzīvesveids.

Pasākums Baltijas valstu līmenī norit pirmo reizi. Triju dienu laikā operatori individuāli veiks trīs uzdevumus jeb vingrinājumus ar dažādām Caterpillar®  tehnikas vienībām. Sacensību dalībniekiem un viņu uzņēmuma pārstāvjiem būs arī iespēja piedalīties izglītojošos semināros. Tajos varēs iepazīties ar jaunāko Trimble 3D GPS līmeņošanas sistēmu ekskavatoriem, būvniecības tehnikas jaunumiem un Cat Rebuild sertificēta remonta priekšrocībām.

Sacensību laikā triju dienu garumā, kamēr operatori mērosies spēkiem, būs iespēja izklaidēties arī ģimenēm un līdzjutējiem. Par mazākajiem rūpēsies bērnu izklaides centrs, bet lielākajiem būs dažādas stafetes un izglītojošas programmas. Pasākums ir iespēja visai ģimenei būt kopā un iepazīt ģimenes stiprā dzimuma darbu.

Dalībnieku pieteikšanās sacensībām norit elektroniski no 10. jūlija līdz 15. augustam mājaslapā www.avesco-cat.lv. Sacensībām atļauts pieteikties jebkuras markas un veida industriālās tehnikas operatoriem, kuri ir sasnieguši 18 gadu vecumu, strādā Baltijas reģionā reģistrētā industriālās nozares uzņēmumā un ir ieguvuši traktortehnikas vadītāja apliecību.

Sacensības visas trīs dienas norisināsies Avesco Baltijas birojā Latvijā, Mārupes novada Ziedu gravās. Katrā sacensību dienā savā starpā sacentīsies operatori no visām trim Baltijas valstīm. No viena uzņēmuma var pieteikt divus dalībniekus. Maksimālais dalībnieku skaits no vienas valsts – 20 operatori.  

Katras Baltijas valsts dalībnieks ar vislielāko punktu skaitu visu sacensību garumā iegūst galveno Grand Prix balvu – ceļazīmi divām personām uz Catepillar MDLC Malagā, kas ir viens no modernākajiem apmācību un demonstrāciju centriem pasaulē. Papildu balvu – vienu ceļazīmi uz Spāniju – saņem arī katra Grand Prix ieguvēja pārstāvētais uzņēmums. Katras sacensību dienas beigās tiks apbalvoti dalībnieki, kuri būs uzrādījuši dienas labāko rezultātu.

"Latvijā operatoru sacensības ir apveltītas ar senām tradīcijām, un tās vienmēr ir bijušas labi apmeklētas. Pirmo reizi sacensības tiek rīkotas starptautiskā līmenī, tāpēc aicināšu Latvijas industriālās nozares uzņēmumus būt atsaucīgiem un atbalstīt savu operatoru dalību sacensībās, lai gan, kā zināms, nozarē septembrī darbi rit pilnā sparā," pasākumā piedalīties iedrošina Jānis Vīksna, Reģionālais vadītājs Latvijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12207198sec.