29. jūlijā Biķerniekos, gada notikums Driftā- King Of Riga

Jūlija beigās Biķernieku trasē risināsies šīs sezonas lielākās drifta sacensības Baltijā – Betsafe Drift King of Riga. 28. un 29. jūlijā Rīgā viesosies Drift Masters GP čempionāts, kas ievērojams gan ar spēcīgu dalībnieku sastāvu, gan ar iespaidīgām naudas balvām.

Pirmajā reģistrācijas nedēļā sacensībām pieteikušies jau tādi grandi kā vairākkārtējais Eiropas čempions un aktuālais Formula Drift līderis Džeimss Dīns un Drift Masters GP čempions Pjotrs Viečeks, pat Spānijas drifta čempions Sanchez, kā arī Latvijas spilgtākās zvaigznes – titulētākais latviešu drifteris Jānis Eglīte, Latvijas un Baltijas čempions Ingus Jēkabsons un Austrumeiropas čempions Ivo Cīrulis. Organizatori sola vēl daudz pārsteigumus braucēju sastāvā!

Par iespaidīgo 40 000 eiro lielo balvu fondu, ko piedāvā Drift Masters čempionāta īpašnieki, Biķernieku trasē sacentīsies vairāk kā 50 dalībnieki no 10 valstīm. Dalībnieku reģistrācija ir atvērta līdz 20.jūlijam, pēc 20.jūlija iepazīstināsim ar pilno dalībnieku sarakstu. Visus braucējus būs iespējams redzēt arī tradicionālajā un skatītāju iemīļotajā parādē - piektdienas, 28. jūlija, vakarā Rīgas ielas pieskandinās drifta spēkrati, kas no Biķerniekiem mēros ceļu līdz Rātslaukumam un atpakaļ.

Sestdienas sacensību dienā bez bezkompromisa cīņām trasē būs iespējams vērot arī elpu aizraujošo Stuntfighters šovu ar Jāni Rozīti. Tāpat padomāts arī par īpašām atrakcijām bērniem un bērnu stūri, gan ar seju apzīmēšanu, ar atrakcijām no LGK, un burbuļu šovu, lai diena Biķerniekos būtu kā fantastiska izklaide visai ģimenei. Šoreiz arī mazliet būs mainīts sacensību formāts, kvalifikācijas braucieni notiks jau 09:00 no rīta, skatītājiem ieeja būs atvērta jau no 08:00, bet oficiālā sacensību atklāšana notiks 13:00, ar dalībnieku parādi, stunfighters šovu, tad turpināsies 1,5 h gari tandēmu treniņi- kur braucēji trenēsies tikai braukt pāros, un tad jau oficiālās TOP32 cīņas, pasākuma ilgums 20:00. Pēc sacensībām oficiālais after party klubā Coyote Fly!

Jāatzīmē, ka bērniem līdz 16 gadu vecumam ieeja pasākumā ir bez maksas. Biļešu cena uz tribīnēm būs 15 eiro, savukārt dalībnieku parka biļete maksās 30 eiro. Pensionāriem ieejas maksa uz tribīnēm būs vien 5 eiro.

Organizatori ir ļoti pagodināti, ka ir iespēja uzņemt Rīgā šāda līmeņa sacensības un dot iespēju braucējiem cīnīties par šādu naudas balvu fondu. Jūlija beigās mūs sagaida neaizmirstama nedēļas nogale, kas ieies Latvijas drifta vēsturē.

Sīkāka informācija par jaudīgajām Drift King of Riga sacensībām atrodama pasākuma mājas lapā – www.driftkingofriga.com.

Biļetes uz Drift King of Riga sacensībām ir pieejamas www.bilesuserviss.lv un Biļešu servisa kasēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37145996sec.