Vairāk nekā 470 autovadītāju apguvuši CSDD drošas braukšanas pamatus

CSDD kampaņas “Pierādi sevi trasē, nevis uz ceļa!” gaitā vairāk kā 470 autovadītāju uzlaboja savas braukšanas prasmes Biķernieku trasē. Drošas braukšanas konsultāciju ietvaros jau otro gadu ikviens autovadītājs varēja saņemt padomus un praktiski izmēģināt drošas braukšanas pamatelementus Biķernieku trasē.

Katru dienu trasē tika fiksēts ātrākais braucējs, kuri tiek aicināti uz fināla braucienu piektdien 27.oktobrī plkst. 18:00 Biķernieku trases kartodromā. Fināla uzvarētājs saņems piemiņas balvas no Biķernieku trases un CSDD.

“Apmācības Biķernieku trasē iegūst aizvien lielāku atsaucību autovadītāju vidū un viņu teorētisko zināšanu līmenis ik gadu paaugstinās. Galvenās kļūdas paliek tās pašas – nepareizs roku novietojums uz stūres, nepareiza ātruma un trajektorijas izvēle, iebraucot trases līkumā, taču kopējais sagatavotības līmenis ir nedaudz augstāks nekā pērn. Tāpat liels gandarījums par plašo atsaucību, jo pērn apmācībās piedalījās 360 autovadītāju, savukārt šogad - vairāk nekā 470 autovadītāji,” stāsta Biķernieku trases drošas braukšanas eksperts Normunds Lagzdiņš.

Līdzīgi kā pērn apmācības vairāk apmeklēja vīrieši, taču trešdaļa no dalībniekiem bija sievietes. Būtiski, ka apmācāmo autovadītāju vidējais braukšanas stāžs bija 10 gadi un viņi ikdienā aktīvi piedalās ceļu satiksmē. Piektdaļa autovadītāju uz apmācībām Biķerniekos ierodas atkārtoti.

Lai turpinātu izglītot autovadītājus arī ziemas apstākļos CSDD Biķernieku trasē un Latvijas reģionos piedāvās bezmaksas drošas ziemas braukšanas konsultācijas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.272223sec.