Prezentē īpašu «Mazda MX-5» versiju

Čikāgas automašīnu izstādē – "Mazda Motor Corporation" sporta benefice: prezentēta leģendārā rodstera "Mazda MX-5" jubilejas versija par godu šī modeļa 30. gadadienai.

Trīs desmitgades pēc brīža, kad visu laiku populārākais rodsters noripoja no konveijera Hirosimā, MX-5 ne cik nav zaudējis aktualitāti mainīgajā automašīnu tirgū.

Līdz šim pārdots jau vairāk nekā 1 miljons šī modeļa automašīnu, un Japānas ražotājs atzīst: "MX-5 veiksmi ir noteikušas ne tikai nemainīgās vērtības – mazs svars un precīza vadība –, bet arī modeļa cienītāji un to idejas, kā vēl vairāk uzlabot harizmātisko rodsteru."

Jaunā ierobežota izlaiduma MX-5 "Racing Orange" versija – tā ir pateicība šiem cienītājiem un vienlaikus ticība modeļa nākotnes izpausme, ko iemieso neatkārtojamā, šodien Čikāgā prezentētā MX-5 krāsa – austošas saules spožuma dzeltena, kas sola fantastisku jauno dienu.

30. gadadienas MX-5 versija ir rotājusies ar kaltiem alumīnija diskiem, kas kopā ar Japānas kompāniju "Rays Co. Ltd" tika radīti speciāli šim modelim, un ar speciālu jubilejas emblēmu, kurā iespiests modeļa sērijas numurs. Visā pasaulē tiks pārdotas tikai 3000 MX-5 "austošās saules" kabrioleta vienības ar auduma vai salokāmu metāla jumtu.

Ierobežotās sērijas MX-5 tāpat izcelsies ar oranžas krāsas bremžu suportiem ("Brembo" priekšā, "Nissin" aizmugurē), tajos tiks iemontēti sporta "Bilstein" amortizatori. Salonā muzikālo fonu veidos "Bose AudioPilot 2" audio sistēma, kas aprīkota ar 9 skaļruņiem.

Pirmā MX-5 auditorijai tika prezentēta Čikāgā – 1989. gadā. Modeli no pirmās dienas ir pavadījusi veiksme, un, nomainoties jau četrām paaudzēm, MX-5 turpina dominēt rodsteru tirgū.

"Mazda" korporācija arī tagad saglabā uzticību oriģinālajai MX-5 koncepcijai, kuras būtība – pieejama, izveicīga sporta automašīna, kas dāvā patīkamas vadīšanas prieku. Tajā diezgan labi sajūtams populārais "Jinba Ittai" princips, kas rada vadītāja un automašīnas vienotības sajūtu – to, ar ko šodien apdāvināti visi "Mazda" modeļi.

Pirmās ierobežotā izlaiduma MX-5 automašīnas Ziemeļeiropas reģiona valstis sasniegs nākamā gada vasarā.

Par "Mazda Motor Corporation"

Japānas automašīnu koncerns "Mazda Motor Corporation" savu darbību sāka 1920. gadā kā pieticīgs "Toyo Cork Kogyo Co. Ltd" uzņēmums. Pirmo transportlīdzekli izgatavoja 1931. gadā – tas bija preču izvadāšanai paredzēts trīsriteņu motocikls. Pirmo automašīnu "Mazda" izgatavoja 1960. gadā. 1967. gadā sākās pirmās automašīnas ar rotora dzinēju ražošana. Šobrīd ražo vieglās un komerciālās automašīnas un to komponentus trijās rūpnīcās Japānā, tāpat ASV, Ķīnā, Taivānā, Taizemē, Filipīnās, Zimbabvē, Dienvidāfrikas Republikā, Ekvadorā un Kolumbijā. Koncernā strādā vairāk nekā 38 tūkst. cilvēku, pārdošana pārsniedz 22 mljrd. eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Europcar
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17290115sec.