Par inovatīvāko premium zīmolu atzīst «Mercedes-Benz»

Izanalizējot 31 premium klases zīmola ieviestās inovācijas pēdējo trīs gadu laikā, Autobūves vadības centrs (Center of Automotive Management (CAM)) kā vadošo zīmolu inovāciju jomā izvirzījis Mercedes-Benz.

Inovāciju flagmaņa titulu Mercedes-Benz ieguvis ar aptuveni 180 jaunām funkcijām sērijveida modeļos. Šo jauninājumu vidū kā novatoriskākās izceltas tādas palīdzības sistēmas kā pretaizdzīšanas signalizācija, intuitīvā un inteliģentā multimediju sistēma MBUX un komforta kontroles sistēma ENERGIZING.

Pretaizdzīšanas signalizācija (ATA) ir pieejama kā papildaprīkojums daudzām Mercedes-Benz modeļu sērijām.  Jaunākās paaudzes ATA apvienojumā ar Mercedes me connect pakalpojumu spēj automātiski nosūtīt paziņojumu par  stāvēšanas laikā gūtu bojājumu un automobiļa zādzību, ja transportlīdzeklis saņem triecienu vai tiek aizvilkts. ATA sensori spēj konstatēt šādas situācijas un ziņot par tām transportlīdzeklim. Pēc tam transportlīdzeklis nosūta paziņojumu Mercedes me lietotnē, par notikušo informējot auto īpašnieku.

Multimediju sistēmu MBUX Mercedes-Benz pirmo reizi prezentēja 2018. gada CES izstādē. Šīs informācijas un izklaides sistēmas nosaukums liecina, ka galvenā prioritāte ir lietotāja pieredze (UX). Unikāla šīs sistēmas īpašība ir tās spēja mācīties, pateicoties mākslīgajam intelektam. MBUX ir personalizējams un pielāgojas lietotājam. Tādējādi tas rada emocionālu saikni starp transportlīdzekli, tā vadītāju un pasažieriem. Atjauninājumus ir iespējams veikt bezvadu režīmā. Tās papildu stiprās puses ir augstas izšķirtspējas skārienjutīgais platekrāna vadības panelis, navigācijas displejs ar paplašinātās realitātes tehnoloģiju un inteliģentā balss vadība ar dabīgās runas atpazīšanu, kuru var aktivizēt ar paroli "Hey Mercedes".

Savukārt komforta kontroles sistēma ENERGIZING apvieno dažādas komforta sistēmas automobilī un izmanto mūziku un apgaismojumu noskaņas radīšanai, kā arī dažādus masāžas režīmus labsajūtas nodrošināšanai. ENERGIZING COACH ir daļa no komforta kontroles sistēmas. Šī funkcija, kuras pamatā ir inteliģents algoritms, iesaka kādu no programmām atkarībā no situācijas un konkrētās personas. Valkājot Garmin® viedpulksteni, ieteikumi tiks pielāgoti tādiem personīgajiem rādītājiem kā stresa līmenis vai miega kvalitāte. Sistēmas mērķis ir likt pasažieriem justies patīkami un atslābināti pat nogurdinošu vai vienmuļu braucienu laikā.

Par Mercedes-Benz

Mercedes-Benz ir Vācijas autobūves lepnums ar vairāk nekā 130 gadu ilgu vēsturi un labākajām autobūves tradīcijām, ikkatrā automobilī tiecoties pēc izcilības. Zīmola kodolu veido vēlme radīt pasaulē labākās automašīnas, kas pārliecina prātu un iepriecina sirdi. Mercedes-Benz, tāpat kā "Domenikss", vadmotīvs ir izcilība it visā, tāpēc tā automobiļi iemieso augstāko kvalitātes, drošības, ilgtspējas un komforta latiņu, kas iet roku rokā ar izcilu dizainu, inovācijām un klientu apmierinātību.

Par "Domenikss"

"Domenikss" grupā ietilpst SIA "Domenikss" un SIA "Baltijas Auto Centrs". SIA "Domenikss" ir Mercedes-Benz AG un Daimler Truck AG ģenerālpārstāvis Latvijā 27 gadus, nodrošinot Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, autobusu un kravas automobiļu tirdzniecību. "Domenikss" ir arī autorizēts Fuso ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar kravas automobiļu "Fuso Canter" tirdzniecību, kā arī oriģinālo Mercedes-Benz, Fuso rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu. SIA "Domenikss" filiāle, SIA "Baltijas Auto Centrs", nodarbojas ar mazlietotu auto iepirkšanu, vērtēšanu un tirdzniecību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42968297sec.