«Jaguar Land Rover» veido nākotnes sēdekli

Jaguar Land Rover veido nākotnes sēdekli – novatorisku, formu mainošu sistēmu, kas radīta ar mērķi uzlabot klienta labklājību, pievēršoties pārlieku ilgas sēdēšanas izraisītajam veselības apdraudējumam.

Mainīgo sēdekli testē Jaguar Land Rover Salona izpētes nodaļa. Tā putās izmantoti vairāki aktuatori, lai radītu pastāvīgus mikropielāgojumus, kas liek Jūsu smadzenēm domāt, ka staigājat. Šo mainīgo sēdekli var individuāli pielāgot katram autovadītājam un pasažierim.

Vairāk nekā ceturtdaļai pasaules iedzīvotāju – 1,4 miljardam – ir arvien mazkustīgāks dzīvesveids, kas var saīsināt muskuļus kājās, gūžās un sēžamvietā, tā izraisot muguras sāpes. Pavājināto muskuļu dēļ, krītot vai piepūloties, Jums ir lielāka iespēja savainoties.

Imitējot iešanas ritmu jeb kustību, kas pazīstama kā iegurņa svārstības, šī tehnoloģija var palīdzēt samazināt veselības apdraudējumu, ko izraisa pārāk ilga sēdēšana garos braucienos. Jāatzīmē, ka, piemēram, autovadītāji Lielbritānijā nedēļā nobrauc vidēji 146 jūdzes.

Šī izpēte ir daļa no Jaguar Land Rover apņemšanās pastāvīgi uzlabot klienta labklājību ar tehnoloģiskām inovācijām. Iepriekšējos projektos tika veikta izpēte kustības izraisīta nelabuma seku mazināšanai, kā arī ieviesta ultravioletās gaismas tehnoloģija, kas aptur saaukstēšanās un gripas izplatīšanos.

Kopā šie centieni ved pretim "Galamērķim – nulle" (Destination Zero). Jaguar Land Rover mērķis ir padarīt sabiedrību veselāku un drošāku un vidi – tīrāku, lai radītu atbildīgu nākotni saviem darbiniekiem, klientiem un kopienām visapkārt. Pastāvīgi radot inovācijas, Jaguar Land Rover pielāgo savus produktus un pakalpojumus strauji mainīgajai pasaulei.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18424296sec.