Renault – elektromobilitātes celmlauzis un līderis Eiropā

“Groupe Renault” ir elektromobiļu līderis Eiropā un tai ir lielākais pilnībā elektrisko modeļu klāsts. Turklāt “Renault” attīsta virkni modernu hibrīdmodeļu un “plug-in” tipa hibrīdmodeļu. 

Elektromobilitāti Latvijā veicinās arī jaunais “Renault ZOE”, kas ir pieejams “ZEN R135” versijā, kā arī “Renault Expert Z.E.” tīkla paplašināšana Latvijā un daudzi citi pasākumi, kuru mērķis ir popularizēt elektrotransportu. 

Elektromobilitāte – galvenais “Groupe Renault” stratēģijas elements
“Groupe Renault” ir Eiropas celmlauzis un līderis elektromobilitātes jomā. Jau 2009. gadā 100% elektrisko automašīnu izstrāde kļuva par vienu no svarīgākajiem grupas stratēģijas elementiem. Paredzams, ka šīs stratēģijas ietvaros “Renault” nulles izmešu elektroautomobiļi kļūs pieejami pēc iespējas plašākai lietotāju grupai. 

Elektriskā piedziņa ir videi draudzīgāka – tā ļauj samazināt oglekļa dioksīda, veselībai kaitīgu cieto daļiņu un slāpekļa savienojumu izmešus. Tā arī pozitīvi ietekmē pilsētas iedzīvotāju dzīves kvalitāti, pateicoties klusai dzinēja darbībai un nulles izmešiem.

Lielākais elektrisko transportlīdzekļu klāsts
Pašlaik vairāk nekā 215 tūkstoši pilnībā elektrisko automašīnu Eiropā ir modeļi no “Renault”, kas piedāvā visplašāko elektrisko transportlīdzekļu klāstu: “Twizy”, “Renault ZOE”, “Kangoo Z.E.” un “Master Z.E.”. 

Plānots, ka līdz 2022. gadam “Renault” klāstu veidos 8 pilnībā elektriski un 12 elektrificēti modeļi. 2020. gadā uzņēmums iepazīstinās ar jauno hibrīda “Renault Clio E-Tech” un jauno hibrīda “Renault Captur E-Tech Plug-In”. Ir arī plānota “Renault Megane” hibrīdmodeļa atklāšana.

“Renault ZOE“
“Renault ZOE” ir pārdotākais pilsētas elektriskais automobilis Eiropā. Latvijā jau ir sākusies jaunās “ZOE” versijas “ZEN R135” tirdzniecība. Jaunā “Renault ZOE” versija nodrošina nobraukumu līdz 385 kilometriem un piedāvā jaunākos risinājumus drošības, komforta un ekoloģijas jomā.

“Renault Expert ZE” tirgotāju tīkls
Elektromobiļu pārdošanu veic visi “Renault” tirgotāji, savukārt komplekso servisu, ieskaitot augstsprieguma (400 V) tīklu nodrošina “Renault Expert ZE” tirgotāji. 2020. gadā arī Latvijā “Renault” plāno paplašināt minēto tirgotāju tīklu ar vismaz 2 jaunām vietām. Katrā no tām klientus apkalpos pārdevēji un servisa darbinieki, kuri specializējas “Renault” elektromobiļos. Uz vietas būs pieejami lādētāji “Z.E. Ready”, kā arī “Z.E.” ekspozīcijas zona.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27121115sec.